Купити квартиру в Дніпрі

Тенденції та інновації: Нові підходи до брендування пакетів

master pak pakety mayka g ulyanovsk 23136 large 1

Чому всі замовляють друк на упаковці?

Якщо компанія чи бренд зацікавлені у власному успіху, впізнаваності та прибутку, то виготовлення пакетів з логотипом – є частиною загальної маркетингової стратегії.

Чому всі брендують свою продукцію?

  • Такий вид реклами є найбільш ненав’язливим та ефективним, адже за пару годин прогулянки з таким пакетом, потрібну інформацію побачать сотні очей;
  • маркетинг працює, поки живе пакет, тому довговічна та якісна продукція у пріоритеті;
  • підвищує не тільки важливість, а й сам статус компанії в очах потенційного клієнта, оскільки корпоративний стиль притаманний успішним брендам;
  • можливість збільшити довіру покупців за рахунок того, що логотип завжди мелькає перед очима, оскільки його обирають інші.

Чим гарніший друк на упаковці, тим більше уваги він привертає. Пакети з повнокольоровим друком запропонують не лише красиву, а й реалістичну картинку. А щоб отримати найкращий результат, варто відповідально підійти до створення логотипу, вибрати професіоналів із найкращим обладнанням та гарантіями якості.

Тенденції та інновації: Нові підходи до брендування пакетів

Інтерактивні елементи на пакетах

Що можна розмістити на пакеті? Професіонали запропонують повнокольорову соковиту картинку, але в епоху цифрових технологій важлива практичність та функціональність. Чи можна додати QR-код до пакета? Це чудовий варіант з кількох причин:

  1. у подібний код легко зашити посилання на ваш сайт. Достатньо навести на нього камеру смартфона;
  2. QR-код може вести відразу на меню, якщо йдеться про доставку. Кожен перехожий у два рухи пальцем дізнається про смачні пропозиції;
  3. навколишні легко і швидко зможуть дізнатися контакти для зв’язку та іншу корисну для них інформацію;
  4. реалізація спеціальних знижок та додатків для покупців, які відсканували код;
  5. логотип, а також інтерактивні елементи на пакеті дозволять залучити ще більше клієнтів.

Подібний підхід підійде як великим компаніям, так і брендам-початківцям. Захоплення аудиторії при цьому максимально широке – кожен, хто знає про QR-коди.

Інтерактивні елементи можна наносити на будь-які пакети з логотипом.

Тенденції та інновації: Нові підходи до брендування пакетів

Види продукції, які можна брендувати

Для брендування доступні всі види упаковки. Найбільшу ефективність показує саме м’яка упаковка, оскільки вона використовується найчастіше і завжди знаходиться на очах у потенційних клієнтів.

Які пакети краще брендувати?

  • Презентабельні пакети.

Йдеться про пакети банан та петля. Використовуються для пакування дорогих покупок: електроніка, брендовий одяг, взуття. Покликані посилити позитивні емоції клієнта, цим мотивуючи повернутися. Прямокутна форма забезпечує безліч місця для розміщення зображення, логотипу, а також інтерактивних елементів.

  • Кульки майка.

Найбільш ходові та універсальні. Використовуються повсюдно, оскільки призначені для зберігання, упаковки та транспортування різних товарів: від їжі, до побутової хімії.

  • Екологічна упаковка.

Як збільшити впізнаваність бренду? Важливо слідувати трендам. Одним із таких є турбота про екологію. Біорозкладні кульки відмінно підходять для цього. Нехай вони трохи поступаються міцністю, зате при правильній утилізації не залишають після себе і сліду. Жодних відмінностей у нанесенні друку немає, тому зображення виглядають не менш привабливо.

Тенденції та інновації: Нові підходи до брендування пакетів

Як замовити виготовлення пакетів зі своїм логотипом?

Не тільки гарне, а й ефективне для бізнесу брендування можуть запропонувати виробники, які розуміють потреби компаній. Торгова марка МПАК – виробник м’якої упаковки буквально під будь-які потреби.

З головних переваг виділимо:

  • використання сучасних технологій, високоточного європейського обладнання, а також кращої сировини;
  • розробка макету зображення за запитами замовника;
  • докладна консультація щодо пріоритетної та забороненої упаковки для бізнесу;
  • дотримання всіх домовленостей, а також обумовлених термінів.

Скільки коштує брендування? Які пакети підійдуть вашим клієнтам? Який тираж замовити? Фахівці МПАК дадуть відповідь на ці та інші питання зручним для вас способом: актуальні контакти та інша корисна інформація вже представлена на сайті!

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×