Купити квартиру в Дніпрі

Телевізори – різноманіття моделей і критерії вибору

купити телевізор недорого

Для сучасної людини купити телевізор недорого – це можливість не тільки дивитися кабельне чи аналогове телебачення, але й переглядати YouTube, стрімінгові сервіси, під’єднувати ігрові приставки тощо.

Тому до вибору оптимальної моделі потрібно віднестись відповідально. У каталозі інтернет-магазину SmartMag представлено широкий асортимент оригінальних моделей техніки від провідних брендів.

Які характеристики врахувати, щоб купити телевізор недорого?

Перш ніж придбати телевізор, вподобані моделі аналізують за такими характеристиками:

  • діагоналлю екрана – вимірюється в дюймах і визначає відстань між протилежними кутами дисплея;
  • роздільною здатністю – спроможність дисплея передавати дрібні деталі зображення (визначає кількість пікселів на одиницю площі);
  • типом екрана – можна купити телевізор із LED, OLED, AMOLED та іншими варіантами дисплея.

Звертають увагу на низку додаткових функціональних можливостей. Звичними для провідних моделей телевізорів є підтримка технологій Wi-Fi і Bluetooth для під’єднання сторонніх пристроїв, роздільна здатність 4К для реалістичної передачі зображення, насиченості кольорів.

Функціональні особливості телевізорів

телевізори

Плазмові телевізори, купити які можна в компанії SmartMag, оснащуються такими технологіями:

  • підтримкою технології об’ємного звуку Dolby Atmos;
  • надійною операційною системою для доступу до стрімінгів, YouTube тощо;
  • підтримка Smart TV.

Додатково варто звернути увагу на наявність голосового помічника, дистанційного керування, трансляції контенту зі смартфона на телевізор-плазму тощо. Розмір моделі варіюється від 19 до 98 дюймів. Тобто можна підібрати як компактну модель для невеликої кімнати (наприклад, на кухню), так і великий девайс, який займе цілу стіну в приміщенні.

Як купити плазму у SmartMag?

Платформа SmartMag пропонує замовити телевізор від брендів Sony, Hisense, LG, Phillips, Xiaomi та багатьох інших світових виробників за доступною вартістю, без залучення посередників. Щоб купити плазму, можна відфільтрувати асортимент у каталозі за технічними характеристиками, розмірами та навіть колірною гамою.

Після цього можна перейти до оформлення потрібної моделі. Є варіант оплати частинами, щоб ціна не перевантажувала бюджет. Доставка Україною в Київ, Львів, Запоріжжя, Одесу, Дніпро, Харків та інші населені пункти здійснюється завдяки співпраці з поштовою службою «Нова пошта». Можливий самовивіз чи адресне кур’єрське доставлення в містах, де працюють точки видачі SmartMag. Платформа не обіцяє техніку дешево, але гарантує якість, оригінальність та офіційне сервісне обслуговування.

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу