Купити квартиру в Дніпрі

Сигарети, сигарили, сигари: як не заплутатися?

photo2021 12 1118 45 37

Серед різноманіття тютюнових виробів найбільшу популярність у всьому світі отримали сигарети. Попри їх розповсюдженість, не варто забувати про сигарили та сигари. Чим вони відрізняються між собою? У яких випадках кожен із цих виробів буде доречним? Дізнаємося вже зараз!

Що таке сигарети?

Сигарети — це тютюнові вироби, які складаються з подрібненого листя тютюну, загорнутого в тонку паперову трубочку. Тютюн, як правило, змішується з домішками та може містити ароматизатори. Сигарети запалюються з одного кінця, а з іншого кінця курець вдихає дим.

На ринку ви можете зустріти різні види сигарет, зокрема:

  • Звичайні/наповнені сигарети. Це стандартний і найпоширеніший тип сигарет. Зазвичай вони мають помірний або високий вміст нікотину й забезпечують повноцінний досвід куріння.
  • Легкі сигарети. Вони мають нижчий рівень смол і нікотину, якщо порівняти зі звичайними сигаретами. У легких сигаретах часто можна побачити вентиляційні отвори у фільтрі. Завдяки їм дим розбавляється повітрям і створюється відчуття зниженої міцності та жорсткості.
  • Ультралегкі сигарети. У надлегких тютюнових виробах вміст смол і нікотину значно менший, а кількість вентиляційних отворів у фільтрі більша. Ці особливості забезпечують максимально м’який і ненав’язливий смак.
  • Тонкі сигарети. Вони мають менший діаметр і забезпечують інший досвід куріння. Їх часто продають як витончений та елегантний варіант, що гармонійно доповнює вишуканий образ.
  • Сигарети з ментолом. Ці вироби містять ментоловий ароматизатор, який створює відчуття прохолоди та вирізняється м’ятним смаком. Такі сигарети можуть мати різні рівні нікотину та смол.
  • Ароматизовані сигарети. Вони вирізняються широким асортиментом смаків, серед яких фрукти, ваніль, шоколад, кава та ін. Їх часто вибирають курці-початківці та молодь, яка полюбляє експерименти.

Більше про різні види сигарет і ціни на них читайте на сайті https://cig-poshta.in.ua/ru/katalog-tovarov/.

Сигарили: основні особливості

Сигарили — це маленькі тонкі сигари, які коротші та вужчі за традиційні сигари. Вони виготовляються з тютюнового листя і зазвичай загортаються в нього ж або в папір на основі тютюну. Сигарили пропонують більш короткий і менш міцний досвід куріння, якщо порівняти з повнорозмірними сигарами.

Сучасні виробники випускають численні види сигарил з різними смаками, розмірами та сумішами. До найпоширеніших типів належать:

  • Натуральні/загорнуті сигарили. Вони мають обгортку з натурального тютюнового листя, яка забезпечує насичений та автентичний аромат тютюну.
  • Ароматизовані сигарили. Ваніль, вишня, шоколад або фрукти — це лише частина популярних пропозицій від брендів. Ароматизатори зазвичай додають протягом змішування тютюну чи в процесі обгортання.
  • Сигарили з фільтром. Вони мають фільтр на мундштуку, подібний до сигаретного. Фільтрація зменшує кількість смол і нікотину, які потрапляють до користувача.
  • Мінісигарили. Ці тютюнові вироби ще менші за розміром, ніж звичайні сигарили.
  • Сигарили преміумкласу. Преміальні вироби виготовляються з кращого тютюну та проходять більш ретельний контроль якості. Вони можуть мати витримане листя тютюну та запропонувати більш вишукане враження від куріння.

Сигарили переважно дешевші, ніж повнорозмірні сигари. Вони стануть оптимальним вибором для покупців, які шукають достатньо бюджетний і нетривалий варіант куріння.

Чим відрізняються сигари від сигарет і сигарил?

Сигари — це щільно згорнуті пучки ферментованого та витриманого листя тютюну. Зазвичай вони більші й товщі, ніж сигарети, і мають циліндричну форму із закругленим кінцем.

Сигари часто асоціюються з відчуттям розкоші та відпочинку. Їх курять, але не вдихають у легені. Натомість дим втягується в рот, щоб насолодитися смаком і ароматом тютюну.

Сигари відрізняються за розміром, формою, смаком і походженням. До найбільш розповсюджених виробів належать циліндричні Parejo, звужені Figurado, Maduro з темною маслянистою обгорткою, Connecticut з легкою золотисто-коричневою обгорткою, насичені класичні кубинські сигари й ароматизовані вироби з унікальними смаками.

Висновок

Сигарети, сигарили та сигари — тютюнові вироби, які мають мільйони поціновувачів у всьому світі. Більше інформації про кожен з видів і особливості вибору ви можете отримати на сайтах виробників або в консультантів інтернет-магазинів.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×