Купити квартиру в Дніпрі

Сучасний дизайн кухні та його особливості

777

Скандинавський стиль має своїх прихильників по всьому світу. Він символізує гармонію з собою і простором навкруги. Саме оформлення кухні в скандинавському дизайні стає трендом останніх часів. Вільний, привабливий, візуально легкий інтер’єр характеризується практичністю та максимальною функціональністю.

Меблі підтримують стиль простими та правильними формами. Якісні столи кухонні круглі від інтернет-магазину Home Club стануть яскравим акцентом інтер’єру. Круглі стільниці закріплені на одній масивній ніжці, що дає змогу легко розташувати стільці під столом. Є моделі на чотирьох ніжках чи на стійких підставках типа «ластівчиного хвоста» з поперечною рейкою.

Чим особливі скандинавські кухні?

Скандинавський дизайн є універсальним для будь-якого за розміром приміщення. Невеликій кухні він надасть візуального простору, а велику зробить упорядкованою. Які особливості притаманні такому дизайну:

  • білий колір переважає, і на його фоні можна використати будь-які яскраві аксесуари;
  • меблі та декор виконують практичні функції;
  • кілька рівнів освітлювальних пристроїв;
  • використання природних матеріалів або тих, що імітують їх структуру.

Меблі зазвичай білого кольору або ж стилізовані під світлі породи дерева. На сидіннях стільців вкладають тканинні подушки яскравих кольорів: сині, смарагдові, теракотові. З текстилю може бути ще килимок із різноколірних смужок. Штори та тюлі не характерні для цього стилю.

Як вибрати стіл на кухню?

Кухня зазвичай стає місцем збору всієї родини. У вітальні приймають гостей та відзначають родинні свята. Але кожен день уранці на кухні п’ють каву, готують сніданок, занурюються в новини, обговорюють свої плани на день. Ввечері знову місцем зустрічей та розмов стає кухня. Тому облаштування цього простору вкрай важливе.

Стіл зі стільницею круглої форми зазвичай зручніший, ніж прямокутний. Він займає менше місця, не має гострих кутів, добре стане як посеред кухні, так і біля стіни. Часто до кухні приєднують сусідню лоджію. Саме там можна облаштувати місце для чаювання за допомогою невеликого круглого столу.

Круглий стіл універсальний для кухонь в будь-яких стилях:

  • скандинавському;
  • класичному;
  • прованс;
  • лофт;
  • хай-тек.

Широка кольорова гама дозволяє підібрати стіл, що органічно вбудовується в інтер’єр. Темні стільниці (венге, шоколадний дуб, горіх) ідеальні для класики. Білі, сірі, ясень, осика підійдуть для провансу, стилів етно та еко. Чорний антрацит прикрасить кухню в дизайні хай-тек. Якісний та зручний стіл допоможе створити на кухні родинну та затишну атмосферу.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×