Купити квартиру в Дніпрі

Сучасні камінні топки й печі бренду DEFRO

Сучасні камінні топки й печі бренду DEFRO

Ніщо не додає стільки тепла й затишку будинку, як камін. Хай у якому стилі оформлено кімнату, він завжди доречний. Один із найкращих варіантів — печі-каміни DEFRO. Ці прилади не тільки мають гарний вигляд, але й повноцінно забезпечують приміщення теплом. Такі топки одразу стануть серцем дому.

Саме біля них мешканці дому будуть проводити сімейні й романтичні вечері або ж зустрічатися з друзями.

Сучасні камінні топки й печі бренду DEFROСучасні камінні топки й печі бренду DEFRO

Історія бренду DEFRO

Камінні топки DEFRO виготовляють у Польщі. Компанія працює ще з 1973 року. Спочатку її основна діяльність була пов’язаною зі слюсарно-зварювальними послугами, але згодом бренд почав самостійно виготовляти опалювальні прилади для дому. Сьогодні DEFRO — один із лідерів у своїй сфері в Європі. Компанія має багато престижних сертифікатів і нагород за якість та високотехнологічність своєї продукції.

На сучасному комп’ютеризованому заводі компанії виконують весь виробничий цикл: від створення концепції продукту до самого виробництва. У бренду DEFRO є власне конструкторське бюро, кожен етап суворо контролюється.

Переваги топок DEFRO

Печі-каміни DEFRO дуже популярні серед покупців, що зумовлено їхніми численними перевагами. Основними можна назвати такі:

  1. Екологічність. У виробництві використовують лише якісні матеріали. Продукція викидає мінімальну кількість CO2 у довкілля, відповідає стандартам BlmSchV2 та Ekoprojekt.
  2. Теплоефективність та енергоощадність. Камінні топки DEFRO мають високий ККД і можуть обігріти велику площу.
  3. Сучасний дизайн. Печі й каміни DEFRO виконано в мінімалістичному стилі. Вони мають велике оглядове скло зі смужками благородного чорного кольору, які гармонійно відтінюють язики полум’я.

Топки мають поворотне чавунне коліно. Можуть бути прямими або кутовими з правим або лівим боковим склом.

Компанія «Дiм тепла» — офіційний дистриб’ютор бренду Defro. В асортименті магазину є топки різних розмірів:

  • Prima SM;
  • Prima La;
  • Prima Me.

Сучасні камінні топки й печі бренду DEFRO

Можна вибирати колір шамоту (чорний або білий). Скло в топці може підніматися, як гільйотина, або ж передбачено бокове відкривання. Такі печі-каміни прості в монтажу й не потребують багато місця для встановлення. Приміщення швидко нагрівається одразу після розпалювання дров.

Сучасні камінні топки й печі бренду DEFRO

Продукція Defro цілковито безпечна та зручна у використанні. Печі-каміни цього бренду стануть окрасою будь-якого будинку чи дачі. Місце біля нього буде улюбленим для всіх членів сім’ї незалежно від віку.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×