Купити квартиру в Дніпрі

Спрей від сонця Vichy, крем від зморшок і сироватка: як доглядати за обличчям після 50

546

Деякі у свої 50 опановують пілон, як-от Дженніфер Лопес, а інші одягають косинку та із захопленням роблять закрутки на зиму. Але одне залишається незмінним – і першим, і другим необхідно приділяти особливу увагу догляду за шкірою обличчя.

У цій статті ви дізнаєтеся, як максимально просто і ефективно доглядати за обличчям після 50 років, щоб зберегти молодість і красу.

Захист від сонця

Після 50 років шкіра стає ще більш вразливою до ультрафіолету – сонячні промені прискорюють старіння шкіри, з’являються зморшки, пігментні плями. Перед кожним виходом на вулицю (не тільки влітку) варто наносити спеціальний засіб з максимальним значенням SPF. Наприклад, Vichy сонцезахисний спрей для обличчя має SPF 50+. Це означає, що ви можете залишатися на сонці в 50 разів довше, ніж без захисту, без ризику отримати опік.

Засіб захищає від усіх видів шкідливих сонячних променів – і коротких, і довгих. Крім того, убезпечує від вільних радикалів, які теж шкодять шкірі.

Ще одна фішка – його легка водна текстура. Завдяки технології Netlock, Vichy спрей від сонця утворює невидиму та дуже стійку захисну плівку на шкірі, яка не залишає білих слідів. Це означає, що він підійде всім – незалежно від типу шкіри або фототипу.

У складі гіалуронова кислота, що зволожує, термальна вода Vichy, яка відновлює, заспокоює та зміцнює шкіру, а також пробіотичні фракції – вони регенерують та зміцнюють захисний бар’єр шкіри, підтримуючи її здоров’я та витривалість.

Антивікові засоби

А що робити, коли зморшки вже з’явилися і шкіра втратила пружність? Тут знадобляться спеціалізовані засоби для рутинного догляду.

Крем від зморшок

Підтягнути шкіру і розгладити зморшки здатний крем Vichy від зморшок після 50 років, але як він працює? Лабораторії Vichy поєднали 2 види пептидів та вітамін С в антивіковій формулі. До того ж, крем доповнили термальною водою Vichy з 15 мінералами.

Що отримуємо одразу? Тонус шкіри збільшується на 52%! Вона стає гладкішою і свіжішою. А вже за 8 годин шкіра зволожена на 23% більше. Це підтверджено клінічними тестами.

Через два місяці зморшок стає менше на 24%, контури обличчя стають чіткішими, а пігментація – менш вираженою.

Сироватка

Також у вашій косметичці має бути антивікова сироватка – концентрований засіб для догляду за шкірою, який містить багато активних інгредієнтів. У порівнянні з кремом має легшу текстуру і швидше проникає у шкіру. Спробуйте сироватку Vichy Ліфтактив Спеціаліст, що містить 13% активних інгредієнтів.

Сироватка діє на різних рівнях шкіри:

  • на епідермальному рівні – коригує причину пігментних плям;
  • на поверхні шкіри – м’яко відлущує роговий шар для освітлення видимої пігментації.

За словами директора лабораторії Vichy Фредерік Лабатут, через два місяці використання сироватки пігментні плями стають менш помітними на 29% (середній результат), а в деяких випадках результат сягає 71%.

Вправи для обличчя

Щоб доповнити дію сироватки та покращити загальний стан шкіри, можна спробувати спеціальні вправи, або як їх ще називають, йогу для обличчя. Вони  допомагають привести в тонус м’язи, підтягують та надають здорового сяйва.

Ось кілька рекомендованих вправ:

  • Eye-Opener – формуйте пальцями “бінокль” навколо брів та щік. Підіймайте брови, не зморщуючи лоб, потім примружуйтесь і знову підіймайте брови;
  • Forehead Lifter – складіть пальці на лобі і легенько натискайте, підіймаючи лоб;
  • Cheek Lifter – відкрийте рот, закривайте губи над зубами і піднімайте щоки;
  • Smiler – усміхайтеся без зморщування очей, тримайте усмішку кілька секунд.

На вашому обличчі та шкірі голови 57 м’язів, тому за допомогою деяких вправ ви підтягнете в’ялу шкіру та покращите кровотік для здорового сяйва.

Скільки б жінці не було років, вона завжди хоче бути красивою і молодою. Але час йде, роки беруть своє, і з природою не посперечаєшся. Проте сучасна дерматологія пропонує безліч рішень, які допоможуть зберегти молодість і свіжість надовго.

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу