Купити квартиру в Дніпрі

Слоти за ступенем ризику: як обрати найвигідніший?

Онлайн слоти являють собою складну математичну модель та розроблені з урахуванням низки технічних показників, що напряму впливають на ігровий процес. Одним з найскладніших понять для новачків є волатильність слота, яка фактично визначає ступінь його ризику. Розібравшись із базовими поняттями, обрати вигідний слот для гри не стане проблемою.

Основні терміни

Волатильність ігрових автоматів також позначається терміном “дисперсія” або якщо говорити простими словами, то рівень ризику. Зазвичай ця інформація не є таємницею, а розробники слотів у переважній більшості випадків вказують її у технічних показниках слота. Фактично будь-яка азартна гра сьогодні ґрунтується на двох поняттях – волатильність та RTP, який ще називають відсотком повернення гравцю. Зваживши ці показники, гравець може уявити, чого саме чекати від того чи іншого слота. Наприклад, у каталозі Ель Слотс представлені слоти із різним поєднанням цих двох показників, тож ігровий процес завжди унікальний.

Традиційно виділяють три рівні волатильності:

  • Низький;
  • Середній;
  • Високий.

Саме від встановленого рівня залежить наскільки часто обраний слот буде приносити виграш та яким буде його розмір.

3433

На якому рівні вигідніше грати?

Чіткої відповіді на це питання немає, адже кожен з трьох рівнів має свої переваги та підходить до відповідного типу гри. Наприклад, слоти з низькою волатильністю сподобаються тим, хто прагне часто вигравати – великий відсоток обертів ігрових барабанів буде вдалим, проте іншою стороною медалі є те, що виграші за розміром будуть невеликі. Часто навіть меншими за зроблену ставку, але постійні виграші створюють ілюзію вдалої гри.

Слоти з високою волатильністю підійдуть тим, хто любить ризикувати. Тут вже доведеться почекати на свій виграш, проте очікування буде виправданим, адже у таких слотах виграють дійсно великі суми. Такий тип автоматів для терплячих гравців, адже полювання на великий виграш може коштувати не мало. Середня волатильність є граничним показником між двох вищеназваних та вважається більш збалансованим варіантом гри. В таких ігрових автоматах можна розраховувати на дрібні та великі виграші, проте чіткої закономірності не існує, адже гра базується на принципах генератора випадкових чисел.

Якщо провайдер вирішив не вказувати цей показник в описі гри, то є чудовий спосіб перевірити його власноруч, запустивши слот у демо-режимі. Зрозуміти ступінь волатильності допоможе частота та сума виграшів. Проаналізувавши кількість “порожніх” обертань, можна спрогнозувати, якою буде гра у повноцінному режимі. Звичайно, що варіантів того, як вона складеться, набагато більше, ніж три, адже кожен слот власний цикл гри.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×