Купити квартиру в Дніпрі

Скандинавська модель шин Arivo Winmaster ARW2: для динамічної їзди, з точністю і надійністю в управлінні

З наближенням зими автолюбителям варто ретельно підбирати якісну гуму, щоб забезпечити високий рівень безпеки на дорозі. Китайські шини Arivo Winmaster ARW2 підходять для легкового автотранспорту, гарантують оптимальний баланс між зчепленням на мокрій дорозі та економічною витратою палива.

Практично безшумні, що особливо зможуть оцінити автовласники.

Ключові характеристики Arivo Winmaster ARW2

Модель Winmaster ARW2 отримала тип протектора – несиметричний. Протектор розділений на кілька функціональних зон. Однією з таких ділянок є плечові зони з масивними елементами, які з’єднані між собою за допомогою широких “містків”. Це забезпечує хорошу маневреність, а також ефективну реалізацію тягової сили і гальмівного шляху, як на сухому дорожньому полотні, так і на укоченому снігу.

Чим примітні зимові шини Arivo Winmaster ARW2:

  • Центральна частина оснащена великою кількістю різноспрямованих гострих кромок. За рахунок цього покришки зберігають стабільність на слизьких поверхнях.
  • На зледенілому дорожньому покритті ефективність роботи протектора забезпечується численними гострими гранями, утвореними хвилеподібними ламелями.
  • Поєднання широких окружних канавок і відкритих плечових ділянок сприяють швидкому розсіюванню талого снігу, бруду і води в контактній плямі. Це своєю чергою підвищує стійкість гуми до аквапланування.
  • Ламелі зигзагоподібної форми, густо засіяні на поверхні, підвищують зчеплення і керованість на снігу.
  • Достатня жорсткість шашок, що знаходяться в плечових зонах перешкоджає їх деформації під навантаженням, що підвищує маневреність і скорочує гальмівний шлях. Також це сприяє рівномірному зносу покришок і продовжує їх термін експлуатації.

Для водіїв, які бажають отримати впевненість від авто за будь-яких зимових умов і на будь-якому дорожньому покритті, гума Arivo Winmaster ARW2 стане найкращим вибором. Ці автопокришки додають машині стабільності, комфорту водіння і головне – безпеки.

Модель відмінно підійде як для експлуатації в межах міста, так і на заміському шосе. З цими шинами досягається можна відчути акустичний комфорт і досягається курсова стійкість навіть за несприятливих погодних умов.

Конкурентні переваги

Зимова гума Arivo Winmaster ARW2 досить тиха і має високий опір коченню. Серед головних її переваг варто відзначити високий термін експлуатації, збереження еластичності компаунда навіть за найнижчих температур.

До основних особливостей цієї моделі належать:

  • посилені бічні ділянки для кращої керованості транспортним засобом, легкого входження в повороти навіть на складних ділянках шляху;
  • високий рівень акустичного комфорту досягається завдяки застосуванню інноваційного складу гуми та ретельно продуманого малюнка;
  • поздовжні та глибокі канавки ефективно відводять рідину із зони контакту, захищаючи шини від аквапланування;
  • гумовий склад включає тільки натуральні компоненти, що робить покришки більш стійкими до механічних пошкоджень, а також знижує рівень опору коченню.

Великим плюсом також є і те, що виробник випускає цю модель у широкому діапазоні розмірів. Наприклад, таких: 215/60 R16, 155/65 R14, 165/70 R14 та інших. Малошумні, надійні шини особливо оцінять автомобілісти, які пересуваються на авто у великих містах.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×