Купити квартиру в Дніпрі

Shopify Payments: крок до швидкої та комфортної оплати

xRectangle 78.png,qx18247.pagespeed.ic.hUefRSEsw9

Онлайн присутність – наразі найважливіший фактор, який дозволяє бізнесменам залучати клієнтів та здійснювати успішні продажі. Shopify – це електронна платформа, за допомогою якого люди з будь-якого куточка світу можуть керувати своїми інтернет-магазинами.

Це чудовий вибір для підприємців, які бажають торгувати онлайн або розвивати свій бізнес. Один з інструментів, доступних на Шопіфай – це Shopify Payments Ukraine, зручна платіжна система для власників магазинів.

Переваги підключення

Shopify є популярним для онлайн-торгівлі серед підприємців з таких причин:

  • простий, логічний, зрозумілий на інтуїтивному рівні інтерфейс;
  • можливість створити та налаштувати магазини без навичок програмування, дизайну;
  • швидкий запуск бізнесу – практично без вкладень;
  • значний перелік функцій, інструментів оплати та управління бізнесом – детальніше про них на https://voodooecom.com/products/shopify-payments/;
  • можливість налаштувати різні варіанти доставляння, ефективно керувати запасами, аналізувати продажі та поведінку клієнтів, створювати акції, знижки.

Однак для того, щоб магазин на Шопіфай в Україні був повноцінним та успішним, варто використовувати Shopify Payments. Розглянемо переваги такого рішення.

  1. Комфорт: Shopify Payments інтегровано в однойменну платформу. Для його налаштування достатньо кілька разів клікнути мишкою в буквальному значенні цього слова. Ваші магазини зможуть легко та швидко приймати платежі.
  2. Оптимізація процесу оплати, завдяки чому клієнти купують із мінімальними зусиллями. Це сприяє збільшенню конверсії продажів, знижує відмови від оплати.
  3. Надійний захист від шахрайства, підтримка PCI DSS, що гарантує безпечне зберігання платіжних даних клієнтів, їх передачу.
  4. Автоматична реєстрація в обліковому записі магазину транзакцій, які здійснюються через Shopify Payments. Облік та відстеження платежів значно спрощуються.
  5. Підтримка переліку платіжних методів: дебетові та кредитні картки, Apple Pay, PayPal тощо. Клієнт зможе вибрати зручний спосіб оплати.

Декілька кроків до комфорту

Розглянемо алгоритми підключення Shopify Payments.

  1. Вам потрібно авторизуватись у своєму магазині на Шопіфай і перейти до розділу з налаштуваннями.
  2. У вкладці «Платежі» виберіть опцію отримання платежів через Shopify Payments.
  3. Внесіть дані про вашу компанію, не забудьте вказати банківські реквізити, торговий ідентифікатор.
  4. Пройдіть підтвердження особи за вимогами банків-партнерів та Shopify.
  5. Слід підтвердити банківське підключення та виконати налаштування платежів.

Після цього клієнти зможуть купувати у вашому інтернет-магазині, використовуючи Shopify Payments.

Допомога професіоналів

Однак інсталяцію краще довірити професіоналам, оскільки вони краще розуміють процеси налаштування, інтеграції Shopify Payments, забезпечуючи правильне підключення та мінімізуючи ризики помилок. Безпечне встановлення з наступним налаштуванням важливі для захисту персональних даних клієнтів, запобігання шахрайству.

Використання Shopify Payments сприятиме збільшенню продажів через спрощення оплати, варіативність платіжних методів, високий рівень безпеки.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×