Купити квартиру в Дніпрі

Що таке гідрофільна олія та як її використовувати?

pasted image 0

Гідрофільна олія для вмивання − це сучасний доглядовий засіб для очищення обличчя, за його допомогою можна зробити шкіру здоровою і сяючою. У цій статті детально розглянемо властивості такої продукції та особливості її використання.

Бренд Alanakosmetiks пропонує якісну гідрофільну олію для будь-якого типу шкіри. Косметичний продукт допоможе усунути запалення, звузити пори, відрегулювати процес вироблення себума.

Гідрофільна олія: що це?

18ErPJ70aqF0jekCIIPZM129zALr6wFmigi5hyRkFYcnXEHCJ9dLhpvAgzqHU_ZUoUt5G36HZRPBvNV37sWmpC2tqUli1H8J7cQVWnJ-oRVYnS4ktjgnjpQvBwP0M1F3pvT3bnqlojCB

Гідрофільна олія для обличчя − це засіб для очищення шкірного покриву, в основі якого різноманітні натуральні олійні компоненти, екстракти, вітаміни та низка інших корисних складових. Косметичний продукт допоможе швидко і без особливих зусиль зняти макіяж, засоби з SPF, ВВ або СС-креми.

Кожен, хто регулярно використовує таку косметику, знає, як складно її повністю видалити з обличчя. Знадобиться величезна кількість стандартних умивалок, щоб усунути частинки ВВ або СС крему. Коли на ринку з’явилися гідрофільні олії, любителі такої косметики дуже зраділи, бо з їхньою допомогою можна очистити шкіру від будь-якого забруднення.

Серед основних переваг гідрофільної олії варто відзначити:

  1. Універсальність. Підходить навіть людям, схильним до алергії. Можна використовувати для очищення шкіри будь-якого типу.
  2. Ефективність. Можна швидко очистити епідерміс від будь-якого виду косметики або інших забруднень. Навіть важкі тональні креми можна змити такою олією.
  3. Інноваційна формула. Частинки засобу притягуються та розчиняються.
  4. Результативність. Після процедури очищення виникає відчуття чистоти без дискомфорту та сухості.
  5. Економність. Не потрібно витрачати кошти на покупку ватних дисків.
  6. Безпека. Пори не закупорюються, а навпаки відкриваються, очищаються і звужуються.

Після процедури вмивання на обличчі не залишається жирної плівки. Регулярне застосування косметичного продукту дає приголомшливий результат − шкіра стає більш підтягнутою, пружною і сяючою.

Як користуватися гідрофільною олією?

Використовувати засіб зовсім нескладно, для цього слід виконувати такі правила:

  1. Сухою рукою необхідно рівномірно розподілити по обличчю невелику кількість засобу і помасажувати півхвилини-хвилину. Можна потерти очі, губи, брови, щоб зняти косметику.
  2. Помасажувати шкіру вологими руками до утворення однорідного молочка і змити достатньою кількістю води кілька разів.
  3. Нанести пінку або гель для вмивання, змити залишки косметики або інших забруднень великою кількістю теплої води.

Важливо обов’язково змивати гідрофільну олію додатковими очисними засобами. Якщо не зробити цього, на обличчі залишиться тонка масляниста плівка, яка закриватиме пори.

Особливості вибору продукції

Щоб насолодитися ефективним результатом від застосування косметичного продукту, необхідно приділити особливу увагу його вибору. Для жирної або комбінованої шкіри можна використовувати олію-пінку або звичайну гідрофільну олію. Дівчата зі шкірним покривом нормального типу можуть використовувати гідрофільний батер або гель. Для усунення сильних забруднень можна придбати олію-пінку. Для сухої шкіри підійдуть щербети, рідкі олії з живильною натуральною основою. Відмінно зарекомендували себе засоби на основі виноградної кісточки або кокосового масла. Продукція для жирної шкіри допоможе урегулювати процес вироблення себума.

Гідрофільна олійка від Alanakosmetiks − це сучасний та ефективний доглядовий засіб. Якщо правильно підібрати таку косметику для вмивання, можна насолоджуватися приголомшливим результатом уже після першого застосування.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×