Купити квартиру в Дніпрі

Розмитнення авто з Польщі в Україну: основні засади

v obkhod rastamozhki avtomobili iz kryma i rossii 226051 620x0

Розмитнення авто з Польщі в Україну

Розмитнення машини з Польщі – справа не проста і має безліч нюансів. Багато автолюбителів з України вважають за краще приганяти автомобілі з країн Західної Європи. Такі машини відрізняються високою якістю і безпекою. Серед європейських машин перевагу віддають часто німецьким та польським.

✑ Повне керівництво з прикладами документів, які необхідно оформити, правильний калькулятор розмитнення авто, а також для отримання безкоштовної первинної косультації можна знайти в нашій покроковій інструкції з розмитнення авто з Польщі.

Переваги придбання і розмитнення авто з Польщі

Автомобілі, привезені з Польщі, користуються підвищеним попитом з таких причин:

  • старий автомобіль, куплений тут, коштує дешевше, ніж така сама машина, придбана в іншій країні;
  • польські дороги вирізняються високою якістю. У результаті за рівного пробігу машини, куплені в цій країні, перебувають у набагато кращому стані;
  • польські люди більш дбайливо ставляться до техніки.
  • відсутність сильного мовного бар’єру

Процедура розмитнення

Щоб заощадити час і нерви, необхідно заздалегідь оформити кілька документів. Найголовнішими документом при розмитненні з Польщі є:

  • купча на машину
  • тимчасовий техпаспорт
  • децизя
  • страховка

Також у власника повинні бути наявні транзитні номера на автомобіль. Після чого митним брокером оформляється ПД і ЗДП для перетину кордону.

✔ В Україні для повного розмитнення, важливим документом є сертифікат відповідності про те, що транспортний засіб відповідає екологічним вимогам. Для того щоб отримати сертифікат, що підтверджує відповідність машини екологічним нормам, необхідно пред’явити її на огляд. Також необхідно придбати транзитні номери.

растаможка авто с Германии в Украину

✑ Документи разом зі страховкою, паспортом і водійським посвідченням необхідно передати брокеру. На збір усіх документів відводиться десять днів, тому краще обрати митний термінал, що розташовується недалеко від місця придбання автомобіля.

✑ Можна не залучати брокера і спробувати все зробити самостійно. У цьому випадку необхідно визначити загальну вартість, яку доведеться заплатити за розмитнення. Ці гроші потрібно буде внести безпосередньо на митницю.

Слід мати на увазі, що загальні витрати можуть перевершувати суму, розраховану самостійно. Тому необхідно мати певний запас коштів. Потрібно заздалегідь домовитися з довіреною особою. Вона проведе оплату мита в банку країни, в яку власник збирається ввезти машину.

Процедура розмитнення авто з Польщі містить багато підводних каменів. Насамперед вони пов’язані із законодавством країни, в яку планується ввезти транспортний засіб.

Щоб уникнути проблем під час розмитнення, рекомендуємо скористатися послугами кваліфікованого митного брокера. Вони візьмуть на себе всі турботи з оформлення документів і розмитнення автомобіля.

✔Джерело https://tamognia-prosto.com.ua/

Безкоштовна первинна консультація за телефоном 097-257-66-60

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×