Купити квартиру в Дніпрі

Рекомендації по правильному вибору фарб для стін

66a0ece663537

Без використання фарб не обходиться жоден ремонт, якої б складності дизайн-проекту він не був. Цей універсальний оздоблювальний засіб перетворює інтер’єр, служить гармонійним тлом для іншого декору, предметів обстановки.

Представлені у магазинах фарби для стін неоднорідні за низкою показників. Тому в кожному індивідуальному випадку має бути вибір саме того оздоблювального матеріалу, який підходить під тип робочої поверхні, особливості планування приміщення, декоруючі очікування, умови експлуатації.

На що звернути увагу

Дуже зручно купувати потрібний товар у спеціалізованих онлайн-салонах. Асортиментний каталог фарб для стін https://decoratorskyi.com/farba чітко структурований: можна за лічені хвилини скласти перелік видів та одиниць матеріалу за показниками, що цікавлять. У покупців популярна водоемульсійна продукція акрилова та масляна, яка має низку переважних властивостей:

  • підходить для робочих поверхонь різних структур, видів;
  • паропроникна;
  • легко наноситься;
  • без неприємного запаху;
  • швидко висихає.

Акриловий різновид до того ж робить основу практичнішою, що дозволяє її застосовувати для несприятливих умов експлуатації. Склад стійкий до перепадів температур і вирізняється оригінальним візуальним ефектом – вирівнює поверхні, робить їх гладкими, фактурними.

Якісна декоративна фарба для стін надає завершеності інтер’єру, формує житловий простір, наповнений затишком та красою. Коли йдеться про масляний вид оздоблювального матеріалу, то серед його плюсів споживачі насамперед називають дешевизну та вологостійкість.

Для посилення візуальних ефектів виробники пропонують асортимент у матовому, напівматовому, глянсовому та напівглянсовому виконанні. Тобто можна купити фарбу, яка не привертатиме особливої уваги, стане ледве помітним тлом для окремої зони інтер’єру або, навпаки, як домінанта підкреслить особливості планування, обстановки приміщення, додасть до неї блиску та вічного свята.

66a0ecf54983b.webp

Додаткові відомості

При виборі товару в інтернет-магазині не буде зайвим подивитися, який розчинник для складу потрібен. Найпоширеніші – це вода та уайт-спірит. Всю необхідну інформацію можна дізнатись із картки-опису, де перераховані характеристики.

До додаткових відомостей про товар відносяться показники покриваності, адгезії, кількості шарів, що наносяться, часу висихання, дані про особливості обслуговування пофарбованих поверхонь. Кожна фарба для стін до того ж залежно від гладкої або рельєфної текстури може моделювати місце, що дозволяє втілювати будь-які дизайн-проекти. Це можна здійснити і завдяки гарній сполучності з іншими видами обробки (шпалери, панно, ліпнина, дерев’яні панелі тощо). В асортименті магазинів супутній декор представлений також у різноманітності дизайнерських, фактурних, а отже, і цінових рішень, тому підходить як для бюджетних, так і дорожчих ремонтів.

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу