Купити квартиру в Дніпрі

Реглан – одна з базових речей чоловічого гардеробу

У прохолодну пору року для чоловіків є багато верхнього теплого одягу, а саме: піджаки, світшоти, жакети, толстовки, худі та багато іншого. Один з найбільш популярних речей – реглан. він добре комбінується з багатьма вбраннями у шафі кожного чоловіка.

Його крій дарує свободу рухів, а також комфорт та практичність. Зручність та стильний вигляд роблять його універсальним одягом.

Асортимент чоловічих регланів

Чоловічі футболки з довгим рукавом можуть відрізнятися між собою багатьма характеристиками, зокрема:

  • Наявність капюшона або його відсутність.
  • Кругла горловина, V-подібний виріз або нижче горла.
  • Наявність кишенів або їх відсутність.
  • На ґудзиках або без них.

Крім того, раніше довгий рукав був виключно як спортивний стиль, то сьогодні такі реглани можна носити практично з будь-якими речами і комбінувати як захочете. Для активного відпочинку пасуватимуть однотонні варіанти футболок з довгими рукавами, де наявні капюшон та сітчаста тканина, які можна доповнити спортивними штанами та кросівками. Дані чоловічі футболки підходять до стилю кежуал завдяки яскравим кольором і незвичайними візерунками, написами або логотипами. Їх краще комбінувати з прямими або завуженими джинсами або брюками та кросівками чи кедами.

Як має сидіти реглан?

Довжина рукавів чоловічої футболки не має бути занадто короткою або, навпаки, занадто довгою. Правильно підібраний лонгслів буде не тільки добре виглядати, а й підкреслювати фігуру чоловіка. Тому перед покупкою – виміряйте довжину рукава.

Примітки щодо зняття мірок

Перш за все, треба визначитися, як Ви будете поєднувати реглан з іншими речами. Тому що для деяких елементів одягу краще вкоротити на кілька сантиметрів. Наприклад, для демісезонних речей довжина рукава не повинна бути довшою за другу фалангу великого пальця. Якщо Ви будете носити зверху піджак або жакет, то краще, щоб реглан злегка визирав з-під нього.

Як правильно виміряти довжину рукава для реглану?

Для того, щоб дізнатися правильно довжину рукава, то необхідно зробити наступні кроки:

  1. Встати прямо.
  2. Зігнути руку у лікті, при цьому пам’ятайте, щоб долоні повинні бути на рівні стегон, ніяк не нижче.
  3. За допомогою сантиметрової стрічки виміряйте відстань від плеча до зап’ястя або до другої фаланги великого пальця, усе залежить від довжини самого реглана, який Ви хочете.

Якщо Ви будете дотримуватися цих правил, то оберете для себе зручний та стильний елемент чоловічого гардеробу.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×