Купити квартиру в Дніпрі

Причини для придбання зарядного пристрою для автомобільного акумулятора

unnamed (1)

У сучасних автомобілях встановлюють гелеві акумулятори. На відміну від свинцево-кислотних пристроїв, ці моделі безпечніші, надійніші, довговічніші. Але до них висуваються високі вимоги щодо обслуговування.

Вам знадобиться спеціальна зарядка для автомобільних акумуляторів, щоб підтримувати прилад у робочому стані. Придбати таку продукцію можна в магазині “Вольтмаркет”.

Особливості зарядних пристроїв

Сучасні зарядні пристрої виконують одразу кілька функцій:

  • підтримують працездатність акумулятора;
  • продовжують термін його служби;
  • забезпечують сталеву роботу всіх систем і функцій автомобіля.

У продажу є прилади з можливістю вибору численних режимів роботи. Спеціальні трирівневі програми заряду дають змогу істотно продовжити термін служби акумуляторної батареї. Ви можете вибрати і купити зарядний для авто акумуляторів з функцією десульфатації. Під час активної роботи батареї на її пластинах з’являється шар сульфату свинцю. Зарядні з такою функцією його поступово руйнують і видаляють, завдяки цьому акумулятор працює довше.

На сторінці https://voltmarket.ua/ ви можете вибрати відповідний зарядний пристрій і замовити його з доставкою. Усі моделі, представлені в каталозі, є в наявності на складах компанії-постачальника. Вони поставляються в оригінальній упаковці з повним пакетом документів. У продажу представлені тільки надійні оригінальні зарядні пристрої, які не завдають ніякої шкоди батареї.

Як вибрати і купити зарядний пристрій у магазині VoltMarket

зарядний пристрій у магазині VoltMarket

Зарядні, призначені спеціально для гелевих акумуляторів, представлені в окремому розділі каталогу. Якщо вам складно прийняти рішення про купівлю конкретної моделі самостійно, зверніться до менеджерів. Вони допоможуть підібрати відповідний пристрій.

Якісна зарядка для автомобільних акумуляторів прослужить довго без поломок. Жителі Києва, Харкова, Дніпра, Одеси можуть відвідати реальний магазин мережі “Вольтмаркет”, щоб отримати консультацію, перевірити роботу обраного приладу і придбати його. Покупці з інших регіонів можуть оформити онлайн-замовлення з гарантією повного повернення коштів у разі виявлення браку або будь-якої іншої несправності. На продукцію поширюється довгострокова гарантія від виробників. Менеджери компанії дадуть рекомендації не тільки щодо вибору, а й особливостей використання пристрою.

Автор: Куртов Сергій Володимирович (Voltmarket).

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×