Купити квартиру в Дніпрі

Профілактика та лікування еректильної дисфункції: топ порад

photo 1541199249251 f713e6145474

На жаль, з еректильною дисфункцією стикається велика кількість чоловіків. Дослідження показують, що лише 25% не знає, що це таке. Найбільший відсоток пацієнтів спостерігається серед чоловіків віком від 40 до 70 років, а отже, саме вони перебувають у групі ризику.

Внаслідок появи цієї проблеми багато чоловіків починають приймати таблетки для покращення потенції. Купити їх із доставкою в Нікополі пропонує онлайн-аптека Доброго Дня. В наявності є великий асортимент препаратів високої якості, тому їх прийом буде безпечним. У наявності є багато пігулок, і багато з них продається зі знижкою. Однак невже не можна обійтися без препаратів? Це не так, проте важливо контролювати стан здоров’я ще до появи проблеми. Про те, як це робити, ми й розповімо в сьогоднішній статті.

Визначення та симптоми еректильної дисфункції

Що стосується визначення, то еректильна дисфункція — це нездатність досягати та підтримувати ерекцію, необхідну для проведення статевого контакту. Проблема може бути двох типів: органічного та психогенного. У першому випадку відсутність ерекції може бути спричинена різними захворюваннями, наприклад, урологічними або проктологічними. Після підбору лікарем необхідних препаратів, ви можете замовити їх на сайті аптеки “Доброго Дня” https://www.add.ua/ua/medicamenti/intimnoe-zdorove/preparaty-dlja-potencii-i-jerekcii/.

У другому випадку причиною появи проблеми стають стрес, депресія та нервове перенапруження. Правильне визначення типу захворювання допоможе розібратися з його наслідками в найкоротші строки.

Основними симптомами еректильної дисфункції є:

  • відсутність ерекції;
  • зниження рівня сексуального потягу;
  • неможливість отримати оргазм під час статевого акту;
  • передчасна еякуляція або її повна відсутність.

Фактори ризику та причини виникнення еректильної дисфункції

Найчастіше причинами імпотенції є проблеми зі здоров’ям. У багатьох випадках чоловік навіть не знає про них, тому поява еректильної дисфункції є серйозним приводом, щоб звернутися до лікаря. Ось найпоширеніші причини розвитку проблеми:

  • Вік. Що старшим стає чоловік, то вищий ризик появи захворювання.
  • Психологічні проблеми. Основними з них є депресія, тривожність, стрес і зниження самооцінки.
  • Куріння. Воно призводить до звуження судин. Внаслідок цього кров перестає циркулювати нормально та не приливає до статевого члена.
  • Наявність хронічних захворювань. Найпоширенішими з них є цукровий діабет, атеросклероз і підвищений тиск.
  • Прийом ліків. Найсильніший вплив чинять антидепресанти та протиепілептичні препарати.

man in black jacket sitting on bed

Як лікувати еректильну дисфункцію?

На жаль, багато чоловіків не поспішають звертатися до лікаря, вважаючи, що імпотенція — це щось ганебне. Насправді тут немає нічого страшного, адже з віком вона з’являється практично у всіх. Звернувшись до лікаря в Нікополі, можна бути впевненим, що терапія не потребуватиме великих витрат часу, а також буде максимально ефективною.

Для того щоб фахівець міг підібрати правильне лікування, він спочатку попросить пацієнта здати аналізи. До їх числа входять стандартні аналізи сечі та крові, візуальний огляд і пальпація. Також потрібно буде провести УЗД статевого члена і вазоактивний тест.

Лікування може проводитися трьома методами: таблетками, масажем та ін’єкціями в статевий член. У деяких випадках можна обійтися тільки одним із цих способів, в інших же потрібно комбінувати їх. У будь-якому разі, займатися самолікуванням не варто. Це не принесе користі, і навіть навпаки, може бути небезпечним. Набагато краще звернутися до фахівця, який допоможе підібрати правильні засоби для потенції.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×