Купити квартиру в Дніпрі

Професійні фото як ключ до успіху бренду

577

У середньому людина сприймає візуальну інформацію у 60 тисяч разів швидше, ніж текст із тим самим змістом. Саме тому брендам важливо розповідати про продукт не лише словами, а й за допомогою зображень.

Сторінка продукту в соціальній мережі, наприклад, має доносити його цінності ще до того, як користувач прочитає перший пост, за допомогою візуального контенту.

Створення індивідуальних фото під текст – особливе мистецтво

Фото, яке супроводжує текст, має бути не лише привабливим, а й релевантним, щоб ілюстрація посилювала текст. Взаємозв’язок фотографії та тексту має бути очевидним, це дасть можливість набагато ефективніше передати суть посту, привернути увагу до акцентів та утримувати увагу на важливому.
Практично завжди фотографіям та іншим зображенням користувачі приділяють увагу, коли вони ілюструють зміст тексту та ігнорують «декоративні» зображення, які не мають змістового змісту і застосовуються виключно для «розведення» тексту. Наприклад, студія InLight PRODUCTION пропонує різні види фотографування, а результат роботи професіонала проілюструє будь-який текст максимально вигідно.
Унікальний контент – це інструмент, який дозволяє привертати увагу клієнтів та виділятися серед конкурентів. За допомогою таких фотографій компанія може уявити себе в інтернеті як надійну організацію, яка турбуватиметься про своє подання в мережі.

Іміджевий контент: як його створювати

У стрічках соцмереж багато бездоганних «пластикових» зображень. Замість публікувати ідеальні фотографії, чому б не спростити для клієнтів можливість асоціювати себе з брендом? Картинки, що демонструють щирі емоції та справжні ситуації, допоможуть показати, як продукти та послуги можуть інтегруватися в життя користувача. І це працює як дуже ефективний інструмент продажу.
Для цього можна використовувати фотографії членів команди або показати, як робиться продукт, щоб розкрити закулісний бік бренду. Іноді, щоб заощадити час та гроші, можна використовувати стікові зображення. Але необхідно уникати кліше та створювати автентичні фотографії, які демонструють відомі емоції з реального життя. Приклади можна побачити на https://production.inlight.com.ua/business/.
Є ще кілька рекомендацій щодо фотографій:

  • фотографії повинні бути пов’язані з іншим контентом, інакше користувач їх не запам’ятає;
  • зображення повинні відповідати колірній гамі сайту, не заважати сприйняттю іншого контенту, а доповнювати його;
  • не потрібно економити на професійних та якісних фото. Такий підхід дозволить вам викликати позитивні емоції у клієнтів, підвищити рівень довіри та, як наслідок, продажу.

 

Цифрові образи товарів – робота для професіоналів
Сьогодні саме цифрові образи товарів є невід’ємною частиною digital-marketing стратегії будь-якої компанії, чи то ІП на пару осіб, чи велика корпорація з регіональними відділеннями та тисячами співробітників на одну філію.
Більше того, професійно підготовлене фото мінімізує кількість повернень від кінцевого споживача, коли насправді товар відрізняється від його цифрової картки в інтернет-магазині за кольором чи текстурою.
Фотографії також допоможуть збільшити віддачу від Instagram-каналу, оскільки соцмережа зарекомендувала себе як найважливіший та найбільш релевантний майданчик для просування брендів. Формат представлення асортименту інтернет-магазину потрапляє в досвід користувача: видно, як товар виглядає і з чим може поєднуватися. Це полегшує процес вибору, а соціальні чинники із Instagram вселяють довіру до інтернет-магазину.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×