Купити квартиру в Дніпрі

Посуд для приготування їжі: який обрати в першу чергу

0 02 05 351a97039e128e5444c1e5fa212cf7d27b6bb8a8b96d26d7deb992205e0d0864 6e0ff7fadb7ddbb

Вирішили оновити увесь кухонний посуд? Або просто переїжджаєте у нове житло, де нема місця старим кухонним речам? Тоді кілька порад щодо того, який саме посуд для приготування їжі придбати найперше, вам стовідсотково не завадять.

І одразу порада: такі товари обирайте і замовляйте без поспіху, а навпаки – зважено і обдумано. І буде вам щастя. Тим більше, якщо ви вирішите купити посуд Bergner: будьте певні, це стане топовим рішенням, про який ви не пошкодуєте.

А тепер щодо того, який посуд для приготування взяти найперше.

Каструлі, а краще цілий набір

Першу позицію в нашому умовному ТОПі займають каструлі. Що не кажи, та без них доволі важко обходитися.

З допомогою такого посуду маємо змогу готувати супи, варити картоплю, макарони, крупи. Та навіть ті ж напівфабрикати не зготуєш, якщо під рукою нема каструлі, чи не так?

А найкращим рішенням є купити цілий набір, який може складатися з трьох і більше предметів, які відрізнятимуться передусім об’ємом та габаритами. Такі каструлі, як правило, доповнюють кришками (скляними чи металевими). Ще один плюс – єдине стильове оформлення. І це також ТОП.

Пательня (і не забудьте про кришку і аксесуари)

Посмажити котлети, відбивну чи яєчню нашвидкуруч – без сковорідки це, як не крути, аж ніяк не вдасться.

Пательні ліпше купувати одразу дві – більшу і меншу. І обов’язково з кришками. Це важливо. А ще доповніть їх кулінарними лопатками (але щоб «робоча» частина була, до прикладу, нейлонова, щоб не дряпати покриття сковороди).

Сотейник – обов’язково

Це просто незамінний посуд для приготування, який є чимось середнім між каструлею та пательнею, але з його допомогою можна готувати безліч цікавих, а головне – смачних страв.

Переконані, сотейник неодноразово ставатиме у нагоді у вашому кулінарному повсякденні, тому він упевнено посідає третю сходинку у нашому вішлісті.

Ясна річ, на цьому все не закінчується. З часом можна, так би мовити, докупити й інший не менш важливий кухонний посуд:

  • Ковші та пароварки;
  • Форми для випічки та деко;
  • Скороварки та різноманітні кухонні аксесуари.

Важливо звернути увагу на те, який саме посуд для готування ви купуєте. Ніколи не економте на таких товарах, краще одразу брати якісне і надійне, аніж потім постійно міняти посуд, витрачаючи на це купу грошей.

Порада: добре вивчайте всю наявну пропозицію, читайте описи та відгуки до товарів – вся ця інформація неодмінно стане вам у нагоді і дозволить зробити правильний вибір.

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу