Купити квартиру в Дніпрі

Послуги з просування сайтів

main screen bg

Послуга просування сайтів на сьогоднішній день дуже популярна. Завдяки їй можна збільшити продажі, кількість заявок, дзвінків із певного ресурсу за рахунок залучення виключно цільового трафіку. Правильно складений план просування та розкрутки дає гарний результат навіть за невеликих витрат.

Відповідний сервіс пропонують спеціалізовані компанії. Наприклад, можна звернутися до агентства інтернет-реклами WEDEX. Тут професійно допоможуть приросту клієнтського портфелю. Для виконання робіт слід залишити заявку на сайті.

Про ціну послуг

Що стосується цінового аспекту сервісу професіоналів, то вартість контекстної реклами визначається для кожного майданчика індивідуально. Замовник отримує персональну пропозицію.

Після оформлення заявки спеціалісти допоможуть вам зробити розрахунок вартості послуг. Передбачені консультації, фахівці відповідають на всі питання, що виникають у клієнтів. На сайті агентства представлені тарифи на послугу просування сайтів, зокрема:

  • Старт – для компаній-новачків, молодих.
  • Стандарт – для великих інтернет-магазинів, інформаційних порталів тощо.
  • Турбо – для всіх бажаючих отримати результативність, великий потік клієнтів швидше за інші компанії.

Абонентська плата на надання послуг коливається залежно від тарифного пакету.

Як ведеться робота?

Фахівці розробляють персональне стратегічне рішення рекламної кампанії під цілі замовника. Проводиться аналіз продукції, послуг, підбирається цільовий список запитів. У smm агентстві займаються настроюванням аналітики, за підсумками проводиться промо-кампанія. Професіонали регулярно відстежують показники дієвості контекстної реклами, коригують стратегію, працюють над підвищенням результатів, щоб у результаті замовник послуги отримав більше продажів.

Фахівці обов’язково формують для клієнта розгорнутий звіт, де вказуються ключові показники по сайту, який просувається (кількість переходів, статистичні дані показів, конверсійність, CPA, СТR).

Переваги співпраці з Smm агентством

В агенції інтернет-маркетингу пропонують комплексний підхід, роботи виконуються «під ключ». Для послуг, що надаються, передбачені фінансові гарантії.

Контроль ефективності здійснюється за встановленими показниками. Відстежувати параметри результативності робіт клієнт може в ЛК. Ці та інші аспекти обов’язково прописуються в договорі. Завдань виконуються у точно визначений термін.

І головне – до групи замовника послуги залучаються лише ті підписники, які повною мірою відповідають портрету його ЦА.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×