Купити квартиру в Дніпрі

Поради з вибору тактичного взуття

Тактичне взуття має ідеальні характеристики для військової служби – воно міцне, здатне захистити ноги від пошкодження, не пропускає всередину вологу, але добре відводить піт, має анатомічні устілки.

Придбати якісне тактичне взуття пропонує військторг Панцирь. У каталозі ви знайдете продукцію таких відомих брендів, як HAIX, Lowa, Pancer Protection, Mil-Tec та багатьох інших. Військторг Панцирь – це висока якість товару, грамотні консультації та оперативне доставлення з можливістю повернення.

Різниця між тактичним і звичайним взуттям

При виборі повсякденних черевиків ми в першу чергу звертаємо увагу на дизайн, але коли мова йде про тактичні моделі, то треба думати про геть інші показники, а саме про захист ніг та зручність.

У вразливих місцях такі вироби мають ущільнення, підошва максимально гнучка та міцна, має добру амортизацію та не ковзає. Верх черевика може бути оброблений гідрофобним просоченням, щоби матеріал не пропускав вологу та бруд. Анатомічна устілка повторює будову стопи, а завдяки антисептичному шару знижується ризик утворення грибка.

Поради з вибору тактичного взуття

При виборі таких моделей зверніть увагу на:

  • матеріал;
  • проміжну підошву та устілку;
  • підошву;
  • фурнітуру;
  • властивості.

Тактичне взуття має відмінну зносостійкість. Це забезпечується завдяки використанню натуральних (замша, нубук, шкіра) та синтетичних матеріалів (кордура, спандекс, нейлон, поліестер). Поєднання цих матеріалів створює всередині сприятливий мікроклімат, відводить вологу та дозволяє шкірі «дихати».

При виборі варто звернути увагу на матеріал, що знаходиться між основною підошвою та устілкою, він сприятиме амортизації. Устілки повинні бути анатомічними (повторювати вигін стопи) – вони забезпечують зручність пересування на далекі дистанції.

Для військових важливо, щоб основна підошва була гнучкою та чіпкою, це дуже важливо, коли треба пересуватися в польових умовах.

Зручну та надійну фіксацію ноги забезпечить якісна фурнітура (липучки, шнурки, ремінці). Обов’язково перевірте і такі «дрібнички».

При виборі літнього варіанту зверніть увагу на водовідштовхувальні характеристики моделі, при виборі зимового – на належне утеплення.

Тактичне взуття подарує захист ніг і комфорт під час виконання військових завдань. Придбати якісні вироби можна у військторгу Панцирь.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×