Купити квартиру в Дніпрі

Полювання з тепловізором – результат 100%

$ 57

Тепловізійна спостережна оптика, яка з’явилася за доступними цінами на цивільному ринку нещодавно, буквально сколихнула світ полювання. За ефективністю виявлення тварин тепловізорам та монокулярам немає рівних.

Сучасна оптика бачить у будь-яких умовах освітленості, крізь дим, легкий туман та нещільну рослинність. Пристойна дальність виявлення деяких моделей в 2 і більше кілометрів не залишають навіть обережним представникам тваринного світу жодного шансу. Мисливець може не тільки знайти омріяний трофей за межею сприйняття його органів чуття, але також і підійти, зайняти більш вигідну позицію.

Де в Україні можна придбати добрий тепловізор

Однією з надійних компаній постачальників тепловізійного обладнання на наш ринок є київська фірма “Оптиксторе”. Великий інтернет ресурс із величезним каталогом https://opticstore.com.ua/ua/catalog/teplovizory, власним складом. У цій компанії можна купити тепловізори з повною та офіційною гарантією виробника. Фірма на нашому ринку понад 11 років вже встигла зарекомендувати себе як надійний партнер. Персонал чудово орієнтується в темі не тільки тепловізійної, а й денної тактичної та спостережної оптики. За телефоном +38(073)-798-19-87 можна отримати будь-які консультації. Багатоканальна лінія гарантує, що ви одразу потрапляєте на менеджера, який супроводжує вас до покупки. Крім того, якщо ви недостатньо орієнтуєтеся у темі, вам підберуть тепловізор з урахуванням конкретних завдань та виділеного бюджету.

Що потрібно знати під час виборів

Часто це питання можна чути від тих, хто вперше має намір придбати тепловізійний наглядовий прилад. Постараємося коротко торкнутися кількох основних моментів, про які потрібно знати при виборі та купівлі. Вартість хорошого тепловізора може перевалювати за кілька тисяч американських чи європейських гривень. Тому краще хоча б приблизно орієнтуватися що до чого.

1. Дальність виявлення – це перша споживча характеристика, яку слід орієнтуватися при купівлі. Адже ви вибираєте оптику під свої конкретні завдання.

2. Якість картинки. Цей параметр забезпечують одразу кілька технічних моментів. Це розмір матриці, яка відповідає за здатність бачити в інфрачервоному діапазоні та оптика.

3. Розмір ІЧ сенсора. Тут все взагалі прямо залежить від виділеного бюджету. Чим більший розмір матриці, тим якісніша картинка. В ідеалі це сенсори від 512 пікселів та вище.

4. Германіева оптика. Усі об’єктиви тепловізорів оснащуються саме германієвими лінзами, оскільки цей матеріал прозорий в інфрачервоному діапазоні.

5. Функції запису відео та інші корисні навороти. Для економії бюджету можна вибрати тепловізор без набору мультимедійних опцій та використовувати оптику чисто в пошукових чи спостережних цілях. Але невеликий відсоток від загальної вартості приладу не дасть великої економії, а наявність рекордера та Wi-Fi модуля дозволить насолодитися всіма перевагами.

Висновки. Придбати сучасний тепловізійний прилад в наші часи не така складна задача, як може показатися на перший погляд. Вочевидь якщо ви недостатньо добре розумієтесь у тематиці – слід звернутися до професіоналів.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×