Купити квартиру в Дніпрі

Поліетиленові пакети: різновиди, переваги, особливості вибору

mayka

Для реалізації певного типу продукції потрібно передбачити відповідне пакування. Воно може відрізнятися за цілою низкою різноманітних параметрів: матеріалом, розміром, призначенням і навіть зовнішнім виглядом.

Поліетиленові пакети є одним із найбільш розповсюджених варіантів для упаковки. Це й не дивно адже такий продукт відрізняється цілою низкою різноманітних переваг як для корпоративних клієнтів, так і звичайних покупців.

Розбираємося, що таке поліетиленові пакети, для чого можна використовувати і як вибрати.

Що таке поліетиленові пакети і для чого вони потрібні

Пакети із поліетилену – це легкий та зручний варіант пакування. Найчастіше вони прозорі, але також можуть бути виконані в різних кольорах. Також варто звернути увагу на щільність матеріалу, міцність якого може значно відрізнятися.

Поліетиленові пакети міцно зайняли своє місце в житті практично кожної людини. Найчастіше такий різновид пакування використовується задля таких цілей:

  1. Транспортування та переміщення. Поліетиленові пакети можуть використовуватися різноманітними підприємствами для того, щоб перевозити певний тип продукту з одного місця на інше. Пакування дозволяє захистити товар від впливу зовнішнього середовища. Також пакети можуть використовуватися звичайними покупцями, які вийшли за щоденними покупками в магазин.
  2. Зберігання. Поліетиленові пакети не мають термін вжитку, тому їх часто використовують для зберігання певних речей, продуктів та матеріалів. Особливо часто таке пакування може використовуватися для фасування сипучих продуктів харчування.

Переваги поліетиленових пакетів

Поліетиленові пакети не просто так стали настільки поширеними в світі. Очевидно, що це не найбільш екологічний варіант, який доступний на ринку. Натомість покупець незмінно може розраховувати на:

  1. Комфорт. Використовувати таке пакування надзвичайно зручно. Воно не потребує від власника якихось особливих умов зберігання. Достатньо тільки тримати таку продукцію подалі від відкритого вогню.
  2. Універсальність. Використовувати поліетиленові пакети можна практично для зберігання будь-якої продукції окрім рідини.
  3. Економічність. Поліетиленові пакети надзвичайно дешеві. Якщо потрібно отримати якісне пакування за низькою ціною, то цей варіант є найбільш оптимальним.
  4. Дизайн. Поліетиленові пакети зазвичай просто прозорі. Однак існує можливість друку на поверхні такого пакування. Це надзвичайно зручно, оскільки дозволяє рекламувати та просувати власний товар чи послуги.
  5. Асортимент. Такий тип пакування існує у великому асортименті. Тому підібрати оптимальний варіант для себе досить просто. Потрібно лише звертати увагу на деякі фактори.
  6. Ефективність. Поліетиленові пакети можуть отримувати вагу до 25 кілограм. Варто тільки підібрати пакування відповідного розміру та щільності.

Як вибрати поліетиленові пакети

Вибір поліетиленових пакетів – це відповідальне завдання. Таке пакування мусить повністю відповідати потребам клієнта, тільки таким чином від нього буде максимально користь.

Отже, для оптимального вибору перш за все потрібно звернути увагу на:

  • ручку;
  • щільність;
  • розмір.

Ручка поліетиленових пакетів

Від ручки поліетиленового пакету напряму залежить спосіб його використання. Тому на цей аспект потрібно звертати додаткову увагу.

Перш за все варто відзначити наявність моделей без ручок. Вони можуть бути як великими (мішки), в яких зберігається певна продукція, так і маленькими. Останні найчастіше використовуються в супермаркетах звичайними покупцями. Також можуть використовуватися як вкладки в коробки. Таким чином продукт зберігається в набагато надійніших умовах.

Також популярність мають пакети «майки». Двошарові пакети з петельок для перенесення. Надзвичайно зручна модель для особистого використання. Дуже часто використовується як в звичайних продуктових супермаркетах, так і в магазинах, які продають продукцію іншого типу.

Щільність та розмір пакету

Попередньо зверніть увагу на те, для зберігання і транспортування яких речей будуть використовуватися поліетиленові пакети. Це дозволить вам підібрати саме той варіант, який найкраще підходитиме саме під ці потреби.

За цим параметром поліетиленові пакети можуть бути:

  • тонкими (до 30 мкм) – для зберігання легких та неважких предметів;
  • середніми (до 50 мкм) – ці пакети вже можна назвати багаторазовими, можна використовувати для зберігання та транспортування важчих предметів;
  • посиленими (понад 50 мкм) – дійсно міцне пакування, яке може витримати чимале навантаження.

Щодо розмірів, то існує багато різноманітних варіантів від маленьких до середніх та ектравеликих. Підбирайте той варіант, який буде найбільш оптимальним у ваших умовах.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×