Купити квартиру в Дніпрі

Покупка вживаного iPhone: як відрізнити оригінал від підробки та, що перевірити під час угоди

Айфони не є бюджетними пристроями, й навіть за смартфон, який був у використанні, доведеться викласти чимало грошей. Тому, якщо з’явилося бажання купити продукцію Епл з рук, варто перевірити її на оригінальність.

І насамперед треба звертати увагу на товар з “рідною” коробкою, бо якість поліграфії та картону не повинна викликати підозр.

Також, варто оцінити сам гаджет, включно із зовнішнім виглядом та працездатністю. Головне, щоб не було ніякого пластику – рамка виконується з алюмінію або пластику, у залежності від моделі. А, щоб здобути непоганий ігровий досвід, можна подивитися рейтинг https://igrovyeavtomati.com.ua/online-casinos/, на якому присутні кращі ігрові заклади України 2023 року.

Які фактори допоможуть відрізнити оригінал від підробки

Попри наявність коробки та металевої рамки на корпусі, вживаний Айфон повинен мати однорідний розподіл фарби. Більш того, на задній кришці повинні бути фрази, складені з рівних літер: «Designed by California», «Assembled in China» і, власне, «iPhone». Але повертаючись до упаковування, для китайських аналогів вона має певні ознаки:

  • Конструкція погано тримає форму, а також, має іншу товщину та щільність картону;
  • Літери нерівні, нерівна заливка написів та наявність граматичних помилок;
  • Наліпка з серійним номером та іншими параметрами відсутня;
  • Логотип виглядає неправильно (відкушеною малюється ліва частина відомого яблука, а не права).

Щодо самого апарата, потрібно щоб його ідентифікатор відповідав IMEI, вказаному на коробці. Ці 15 цифр можливо знайти на рамці лотка для сімки, або у налаштуваннях смартфона. Ба більше, яким би способом не відбувалася б перевірка “серійника”, він скрізь повинен бути ідентичним.

78

Також, оригінальність пристрою можна перевірити через App Store. Треба зайти до нього та завантажити будь-який рідний софт. І, якщо спроба стане невдалою, Айфон – підробка.

Корисні поради про перевірку вживаного Айфона перед купівлею

Коли людина планує купити Айфон від минулого власника, перш за все, потрібно перевірити його зовнішність. На ньому не має бути подряпин або пошкоджень. А, дивитися треба на грані пристрою, прилягання скла до екрана та функціональність кнопок.

Якщо пристрій вже був ремонтований, варто перевірити наявність гвинтиків на нижній грані (їх часто забувають повернути на місце). Також, можна притулити смартфон до вуха й трошки потрусити. У разі наявності шуму, його купувати не слід. Ба більше, треба пересвідчитися у тому, що працює опція touch та face-ID.

Також, треба загострити увагу на перевірці усіх камер, з’єднані з інтернетом та блютуз. Тим часом, щоб протестувати зв’язок, можливо зробити пробний виклик. А, щодо аккумулятора, потрібно оцінити його загальний стан у налаштуваннях та, перевірити, як апарат сприймає зарядку.

І насамкінець купівля вживаних смартфонів від Епл – це складне завдання. Тому слід довіряти лише перевіреним продавцям. У таких дилерів повинна бути бездоганна репутація, а також, можливість повернення або обміну товару.

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу