Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Подарункові сертифікати: переваги та основні види

Подарункові сертифікати з’явилися відносно недавно, але вже стали доволі популярними, хоча викликають дискусії.

Одні вважають їх оптимальним варіантом, а інші критикують за відсутність фантазії, отже, ставлення до таких подарунків вельми неоднозначне. Такі сертифікати мають свої плюси й мінуси, про них розповімо докладніше.

Зараз вибрати подарунок людині стає все складніше, враховуючи різноманіття продукції на ринку. Навіть тим, кого ви добре знаєте, чиї смаки вивчили досконально, завжди є ризик подарувати те, що вже є, або непотрібну річ. Щоб цього не сталося, варто вибрати подарунковий сертифікат.

Основні переваги подарункових сертифікатів

Подарункові сертифікати — це завжди потрібний та корисний варіант презенту. Багато хто вважає, що кращого подарунку, ніж гроші, не існує, але дарувати конверти не завжди доречно, тому сертифікат — це оптимальна альтернатива. Людина сама вибирає собі те, що особисто захоче, і залишається задоволеною на всі 100%.

Це оптимальний варіант, коли до свята залишилося мало часу, а ви не знаєте, що подарувати людині. На пошуки подарунка, який у підсумку може абсолютно не сподобатися, знадобляться дні, якщо не тижні, а так людина сама вирішить, що їй потрібно.

Види подарункових сертифікатів

За типом носія подарункові сертифікати поділяються на такі різновиди:

  • електронні — відправляються на електронну скриньку, можуть використовуватися в якості корпоративних презентів, а також у тих випадках, коли треба привітати людину, яка знаходиться за сотні кілометрів;
  • пластикові — мають естетичне оформлення, не потребують додаткової упаковки, можуть виготовлятися з застосуванням елементів фірмового стилю.

Також розрізняють монобрендові й мультибрендові подарункові сертифікати. Монобрендові передбачають придбання продукції конкретного бренду (наприклад, «Яндекс.Їжа», «Дитячий світ»). Мультибрендові є універсальними, їх одержувач може обміняти на будь-що: товари, послуги, розваги, благодійність.

На які суми є подарункові сертифікати?

Номінали сертифікатів можуть бути різними. Великі мережі магазинів, представники сфери послуг, що працюють за франшизою, інші значущі учасники ринку пропонують своїм клієнтам різновид купонів на знижку на фіксовані суми. На перший погляд, таке рішення може спричинити певні незручності. Наприклад, ви хотіли б придбати сертифікат номіналом 2 000 грн, але компанія такі не випускає. Ви можете подарувати 2 або навіть 3 екземпляри, а одержувач без проблем використає їх усі разом або окремо (на свій розсуд).

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×