Купити квартиру в Дніпрі

Переваги купівлі бетону від «Ковальської»

unnamed

Бетон – один із найбільш затребуваних матеріалів у будівництві. Без нього багато технологічних процесів практично неможливі. Сьогодні багато виробників пропонують бетонні розчини та вироби.

Це різні збірні конструкції, які використовуються для потреб дорожнього будівництва, у сфері зведення споруд житлового, промислового, комерційного призначення.

В чому переваги купівлі бетону та бетонних виробів від «Ковальської»

Безумовним лідером в цьому напрямку є «Ковальська» – одне з найстаріших в Україні виробництв бетону та залізобетонних виробів. На сайті beton.kovalska можна вибрати та замовити потрібну кількість будівельних сумішей з доставкою власними міксерами компанії.

Навіть зараз завод працює, не скорочуючи своєї потужності. Навпаки, розуміючи, скільки об’єктів треба відновлювати, підприємство нарощує виробництво та пропонує тільки якісну продукцію для споживачів.

Роблячи вибір купити бетон від Ковальської ,замовники отримують низку переваг:

  • Перевірена якість, яка підтверджена європейською сертифікацією ISO 9001:2015, а також контроль виробництва на кожному етапі. Сертифікат якості на всі партії сировини, в тому числі й щебінь, який проходить три ступені контролю. Крім того, вироби мають підвищені показники вогнестійкості.
  • Реальні ціни, враховуючи стан бізнесів та приватних замовників в Україні.
  • Швидка доставка. Здійснюється автомобільним транспортом заводу. Це сучасні бетоновози, низькотрали, крани-маніпулятори, які здатні під час руху зберегти продукцію та доставити її на будь-який об’єкт у межах України.
  • Будь-які об’єми. Розуміючи, що зараз в Україні дуже багато пошкоджених об’єктів, які потребують відновлення, виробник нарощує об’єми, щоб задовільнити потреби в будівництві.

Причини високої ефективності роботи «Ковальської»

Є багато чинників, які стали основою успіху виробництва:

  • Працюють всі 28 бетонозмішувальних вузлів.
  • Доставка виконується транспортом, який має GPS-трекінг, з власного автопарку.
  • На повну потужність працює інноваційно-технологічний центр, розробляючи та вдосконалюючи рецептури бетонних розчинів.
  • Працюють лабораторії, які контролюють якість як мобільно, так і на виробництві.
  • Створено онлайн-сервіс, якій мониторить якість.

На сьогоднішній день «Ковальська» може виробляти за рік 4,6 млн м3 бетону то його розчинів, а також пропонує замовникам 320000 м3 ЗБВ і 200000 м3 конструкцій у зборі. Але виробник не вважає, що це межа можливостей, тож рівень економічних та технічних показників залишається гідним.

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу