Купити квартиру в Дніпрі

Pariplay співпрацює зі Skillzzgaming для поширення ексклюзивного контенту в США

Провідний постачальник контенту для iGaming та агрегатор Pariplay Ltd погодилися пропонувати ігри Skillzzgaming у всіх штатах США, де компанія має ліцензію на ведення діяльності. Ця угода є першою ексклюзивною угодою, укладеною компанією Aspire Global у цій країні.

У грудні минулого року компанія Gaming Realms уклала партнерство з Pariplay, щоб її продукти були інтегровані у платформу агрегації Fusion компанії Pariplay.

За останні кілька місяців компанія Pariplay обрала Північну Америку як основне місце для свого зростання за допомогою платформи Fusion. Платформа надає понад 12 000 ігор від більш як 70 авторитетних постачальників контенту. До слова, ви можете ігрові автомати безкоштовно, щоб отримати доступ до контенту.

Поступово всі штати, де Pariplay отримала ліцензію на ведення діяльності, буде охоплено умовами нової угоди. Гравці у Західній Вірджинії, Мічигані, Нью-Джерсі та інших штатах зможуть скористатися іграми Skillzzgaming, які розповсюджуються через платформу Fusion. На платформі представлені тисячі ігор, що дозволяє всім свіжим брендам отримати рівні переваги в плані видимості та впізнаваності бренду, а також пропонує відмінні рішення щодо утримання гравців та конверсії.

Всесвітня програма Pariplay Ignite Studio, запущена у 2016 році, – це програма розвитку, першим клієнтом якої стала компанія Skillzzgaming, а невдовзі до неї приєдналися й інші розробники. Програма надає своїм партнерам простий та масштабований доступ до регульованих ринків iGaming, забезпечуючи їм негайний доступ до дистриб’юторської мережі Pariplay по всьому світу.

2222

Ця ж програма дозволяє провайдерам використовувати безліч найкращих інструментів агрегатора для залучення до процесу підвищення ефективності ігор. Програма Ignite підтримує всі мови кодування і дозволяє розробникам створювати ігри у швидшому темпі та з меншими витратами.

Генеральний директор Skillzzgaming Еран Шарар зазначив, що співпраця з Pariplay дозволила їм створити контент, здатний досягти успіху на ринку США. Він додав, що компанія “надзвичайно пишається” тим, що додає Нью-Джерсі до авторитетного списку регульованих ринків, де можна отримати доступ до їхнього контенту.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×