Купити квартиру в Дніпрі

П’ять цікавих нових фільмів 2023 року, які вже можна переглянути в інтернеті

Вечір – ідеальний час для розслаблення та розваги, і ніщо не може зробити його більш насиченим, ніж гарний фільм. Світ кіно пропонує нам безліч цікавих варіантів.

Шукаєте пригоди, сміху або можливо трохи романтики, завжди є фільм, який відповідає вашим бажанням https://podobaika.com/. Тож, приготуйте попкорн, зручно розташуйтеся на дивані та насолоджуйтесь незабутнім вечором перед екраном.

1. «Банк Дейва» 2023 18+ (Bank of Dave)

IMDb 7.1

Дейв Фішвік успішний торговець мікроавтобусами, без втрат пережив період економічного спаду, а от решті підприємців містечка Бернлі пощастило менше. Банки відмовляли їм у кредитах, і Дейв був єдиний, хто давав їм позику. Так він не лише рятував людей від банкрутства, а й заодно допомагав державі створювати робочі місця. Але Дейву хотілося по-справжньому допомогти суспільству, тому він вирішив відкрити свій банк, який так би називався Банк Дейва. Цікаві фільми https://podobaika.com/32-czikavi-filmy-iz-zahoplyuyuchym-syuzhetom/ завжди є джерелом незабутніх вражень та емоцій. Вони можуть занурити вас у фантастичні світи, розкрити складні характери персонажів, чи просто відпочити гарним гумором.

2. «Вкрадена особа» 2023 (Unlocked)

IMDb 6.5

Цей південнокорейський трилер, що вийшов з легкої подачі Нетфлікс, нагадує глядачеві, наскільки крихка безпека в мережі та ненадійні наші девайси. Молода дівчина Нами задоволена своїм життям, у неї є люблячий батько, хороші друзі, її цінують на роботі. Все змінюється, коли одного разу На-ми втрачає телефон, і її особисті дані потрапляють до рук таємничого сталкера. Він дізнається її паролі, адресу, читає листування та використовує цю інформацію у своїх злочинних цілях. Вечір – час, коли багато з нас шукають спосіб розслабитися і відпочити від сумісного робочого дня. І фільми https://podobaika.com/czikavi-filmy-na-vechir-top-30/ це ідеальний спосіб зробити вечір більш цікавим та насиченим.

3. “Сила мрії” 2023 (True Spirit)

IMDb 6.8

Надихаючий фільм про силу духу та відвагу школярки, яка задумала виконати заповітну мрію – стати наймолодшою яхтсменкою, яка здійснила навколосвітню одиницю. Фільм заснований на реальній історії, що сталася у 2010 році.

Австралійка Джесіка Вотсон змалку ходила з сім’єю на яхті й з кожним роком її чарівність океаном тільки зростала. Вже в чотирнадцять років вона оголосила батькам, що вирушить у подорож навколо світу і ті її підтримали. Почалася серйозна підготовка до одиночного плавання, за якою із завмиранням серця стежила вся країна: хтось захоплювався відвагою дівчинки, а хтось із засудженням висловлювався про батьків, які викликають нерозсудливість дитини.

4. “Мій жахливий сусід” 2023 (A Man Called Otto)

IMDb 7.6

Поганий настрій – це звичайний стан буркотливого пенсіонера Отто, тому на його обличчі ніколи не буває посмішки. Ну, а як тут усміхатися, якщо на роботі колишній учень став його начальником, а на рідній вулиці вічний безлад через безладних сусідів: то зіпсують газон, то кинуть велосипед у недозволеному місці, то сміття не розсортують. Одного разу Отто владнав земні справи, спорудив петлю і поліз на стіл.

5. «Моє піратське весілля» 2023 18+ (Shotgun Wedding)

IMDb 5.9

Футбольна кар’єра Тома залишилася позаду, грошей було обмаль, тому він вирішив зіграти весілля зі своєю коханою Дарсі на острові у Філіппінах. За його задумом урочистість мала вийти ідеальною – тобто недорогою, екзотичною, романтичною, і щоб рідня з обох боків залишилася задоволена. Але дива не сталося. Багатенькі батьки нареченої виявилися моторошними особами, весілля вони вважали дешевим і несмачним, а родичів Тома, які звикли говорити в лоб перше, що спало на думку – погано вихованими.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×