Купити квартиру в Дніпрі

Оцінка прогресу та відстеження результатів при онлайн – навчанні

Dystanciyne navchannia

Ви коли-небудь починали сумніватися у своєму прогресі під час вивчення англійської, відчували, наче ваш рівень знань стоїть на місці, хоча ви виконуєте багато завдань?

Спеціальний курс  англійська мова у Києві  допоможе почати вільно розмовляти іноземною на різні теми. Для чого та як вимірювати ступінь прогресу, розглянемо детальніше. 

Вимірювання прогресу у вивченні англійської мови

Для того, щоб створити план оцінювання, ви повинні почати з вашої мети вивчення мови. Можливо, ви хочете вільно володіти англійською мовою чи розуміти і насолоджуватися фільмом без субтитрів. А може ви влаштуватись на роботу в іноземну компанію або навіть прагнете працювати за кордоном. Після визначення мети сміливо можна переходити до оцінки прогресу. Ось декілька пунктів, котрі ви повинні врахувати:

  • правильність висловлювання;
  • вільність володіння мовою;
  • словниковий запас;
  • мотивації та ставлення до самого процесу;
  • автоматичне відтворювання вивченого.

Беручи до уваги ці показники, можна вимірювати прогрес у вивченні англійської мови та зрозуміти, чи досягаєте ви результатів у досягненні вашої мети. 

Що буде, якщо не відстежувати свій прогрес

Вивчення мови – це довготривалий процес, і відстеження вашого прогресу може бути дуже важливим. Він визначає, кинете ви вивчати англійську, чи продовжуватимете її вдосконалювати. 

Без відчутних результатів ви легко можете розчаруватись та навіть кинути вивчення мови. Недостатнє усвідомлення своїх досягнень може призвести до відчуття застою. Якщо не відстежувати свій прогрес, то буде дуже важко визначити, що не так, де ви застрягли і що ви маєте робити. Також може бути важко визначити, де саме вам потрібно зосередитися, що потрібно зробити, щоб досягти своєї мети. Відстеження прогресу – це чудовий спосіб не відставати від власного графіку. Особливо, коли стає зрозуміло, що процес займає більше часу, ніж очікувалося.

Процес  вивчення англійської вимагає багато часу, цілеспрямованості, рішучості та терпіння. Це може бути складно та довго, але ви все одно можете отримати приємні враження від навчання.

Якщо виникає відчуття, що прогрес ваших знань не змінюється, виберіть найважливіші для вас показники цього прогресу, розробіть власний  план дій (враховуючи мету, кінцевий результат, що хочете досягти),  перевіряйте та відстежуйте рівень засвоєння матеріалу через певні проміжки часу.

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу