Купити квартиру в Дніпрі

Особливості вибору ідеального дивана для дому

Диван є однією з найуніверсальніших форм м’яких меблів. Він надає можливість не лише відпочити, а також затишно провести час у компанії друзів та сім’ї. Якщо ви плануєте оновити диван, то важливо враховувати всі найголовніші параметри, щоб вибрати кращий варіант під свої потреби.

Асортимент таких меблів включає безліч різних моделей, які відрізняються типом механізму трансформації, зовнішнім виглядом і конструкцією, а також іншими характеристиками. У цій статті ми розглянемо основні види виробів і надамо поради щодо того, який варто купити диван https://hubstore.com.ua/duvanu.

Основні характеристики різних механізмів трансформації

Механізм розкладання дивана — один із найголовніших параметрів, який варто врахувати під час покупки виробу. Він буває різних типів:

  1. Книжка: є одним із найпоширеніших варіантів, відомий своєю довговічністю та практичністю. Розкладання дуже просте, диван виглядає компактно, зазвичай також він має вбудовані ящики для зберігання білизни.
  2. Єврокнижка: моделі цього типу славляться своєю надійністю та комфортом. Проста конструкція дозволяє легко розкласти диван, а наявність великої скриньки для білизни робить її ще функціональнішою.
  3. Єврокнижка «Тік-Так»: попри схожу назву, ця модель відрізняється від попередніх. Механізм розкладання дозволяє передній частині дивана підійматися вгору без контакту з підлогою.
  4. «Клік-кляк»: схожий на диван-книжку, але має зручну опцію фіксації спинки в проміжному положенні. Це дозволяє створити комфортне місце для читання або відпочинку.
  5. «Дельфін»: модель доступна як для кутових, так і для прямих диванів. Шляхом висування спеціального блоку вперед і потягування за ремінь можна легко розкласти приховане спальне місце. Механізм дуже надійний і довговічний.

Інтернет-магазин меблів HubStore пропонує широкий асортимент різноманітних якісних та функціональних диванів із відмінними технічними характеристиками.

Матеріали оббивки: особливості різних тканин

Найпопулярніші матеріали для оббивки диванів:

  1. Велюр: є м’яким і приємним матеріалом, доступним у широкому спектрі кольорів і текстур.
  2. Мікрофібра: високозносостійкий і довговічний варіант, який має спеціальне покриття «антикіготь», що запобігає утворенню подряпин домашніми тваринами. Крім того, матеріал легко очищати.

Також одним із кращих варіантів є флок. Це приємна на дотик, м’яка тканина, що відрізняється високою стійкістю. Його основу зазвичай складає нетканий матеріал, який часто виготовляється з бавовни та синтетичних домішок.

Габарити дивана: що варто знати

Перш за все необхідно провести виміри приміщення, де плануєте розмістити розкладний диван. Важливо переконатися, що там є достатньо місця для виробу як у складеному, так і розкладеному стані. Враховуйте ширину, довжину та висоту доступного простору, а також усі можливі обмеження або перешкоди, які можуть вплинути на розташування дивана в розкладеному стані.

Головні критерії вибору дивана

Під час вибору меблів варто враховувати такі параметри:

  1. Функціональність виробу.
  2. Розміри.
  3. Тип механізму трансформації.
  4. Матеріал оббивки.
  5. Вид каркаса.

Додатково важливо звернути увагу на якість та особливості основи дивана, оскільки цей елемент впливає на міцність і тривалість експлуатації виробу. Що стосується дизайну меблів, то його варто підбирати під загальний стиль кімнати.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×