Купити квартиру в Дніпрі

Особливості відпочинку в бутік-готелі «Рефаель» в Трускавці

Відпочинок та лікування в Трускавці допомагають тисячам українців розслабитись, зміцнити здоров’я та імунітет. Готель «Рефаель» – невеличкий заклад, який розташований в самому центрі курорту, де є все для відпочинку, першокласний сервіс та індивідуальний підхід до кожного відпочиваючого.

Відпочинок в бутік-готелі «Рефаель» в Трускавці

Сучасний та вишуканий готель, який знаходиться в центрі курорту – це бутік-готель «Рефаель». Він відноситься до тих готелів, які розташовані біля бювету в Трускавці (до нього близько 500 м). Також в пішій доступності від закладу паркова зона, музей «Історія Трускавця, Костел Вневовзяття Пресвятої Діви Марії. Крім цього, поруч заклади харчування, торговельні центри, батути, дитяча кімната, диско-клуб та ін.

Готель знаходиться в будівлі, яка відноситься до пам’яток архітектури. Для гостей є 22 номери з сучасним ремонтом: SMART(економ), COMFORT (стандарт), SUPERIOR (покращений), DELUX (напівлюкс), SUIT (люкс). Для зручності гостей функціонує ліфт. В кожній кімнаті є зручні меблі (двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, письмовий стіл, шафа, стільці або крісла), техніка (телевізор, телефон, холодильник, електрочайник, фен), індивідуальне опалення, доступ до Інтернету, міні-бар, набір посуду, сейф, капці, халати, косметичний набір та набір рушників.

На першому поверсі є столова, де подається сніданок (він включений в вартість проживання). Обід та вечерю можна придбати в найближчих закладах громадського харчування, або приготувати барбекю самостійно (на задньому подвір’ї є мангал та альтанка).

Ціни на відпочинок в Трускавці в готелі будуть залежати від обраної категорії номеру, від 1200 гривень на добу. Діти до 6 років проживають безкоштовно.

Особливості проходження лікування

Бутік-готель «Рефаель» не надає оздоровчих послуг. Придбати курсівку можна в найближчих санаторіях Трускавця – «Міротель», «Віктор», «Світязанка» або інших. В курортно-оздоровчих комплексах можна пройти оздоровчі курси для лікування захворювань широкого профілю: органів сечовидільної системи, травної системи, органів дихання, опорно-рухового апарату, шкіри та ін. Є й спеціальні оздоровчі програми:

  • «Міротель»: «Детокс», Школа для вагітних, профілактика ускладнень діабету, діагностичний пакет для жінок або чоловіків, реабілітація після коронавірусу;
  • «Віктор»: «Чоловіче здоров’я», «Очищення організму», «Жіноче здоров’я», «Антипаразитарна лікувальна програма»;
  • «Світязь»: «Життя з діабетом», «Детокс», «Клінічна реабілітація після COVID-19».

Гості закладу також можуть пройти курс прийому мінеральних вод в Бюветі №1. Вживання мінеральної води позитивно впливає на організм людини. Вода стимулює виведенню піску та навіть невеличких каменів з нирок, сечових та жовчовивідних шляхів, жовчного міхура, відновлює захисну функцію організму, знімає запальні процеси в органах та тканинах, підвищує обмін речовин. Перед вживанням мінеральної води варто пам’ятати про такі правила:

  • Приймати курс мінеральних вод варто тільки після консультації з місцевими лікарями.
  • Пити воду потрібно зі спеціального посуду (поїльник з довгим вигнутим носиком) або стаканчика з соломинкою. Це перешкоджає потраплянню води на зуби та руйнуванню зубної емалі.
  • Після прийому води варто відправитись на прогулянку або на заняття спортом, для кращого засвоєння води.

Як провести дозвілля на курорті Трускавець?

Відпочинок в Трускавці буде неповноцінним без піших прогулянок містом та відвідування місцевих пам’яток. Гостям курорту варто відвідати:

  • музей «Історія Трускавця» та художника М.Біласа;
  • Бювет №1 та джерела мінеральних вод;
  • парк «Адамівку» та «Підгір’я» (знаходиться на території санаторію «Карпати», вхід безкоштовний);
  • з дітьми буде цікаво відвідати дельфінарій «Оскар», «Львівську майстерню шоколаду» та «Майстерню карамелі», парк динозаврів «Дино Парк», Дитяче містечко «Калейдоскоп».
To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×