Купити квартиру в Дніпрі

Особливості електроштабелерів та переваги їх використання

photo news 97

Серед широкого різноманіття складської техніки одне з провідних місць займають так звані електроштабелери. Вони призначені для підйому, транспортування та штабелювання вантажів на піддонах.

А тому є незамінним обладнанням на складах, у торгових центрах та на різноманітних виробництвах, позаяк  дозволяють виконувати роботу в рази швидше, ефективніше та з мінімальними фізичними зусиллями з боку працівників.

Якщо ви потреуєте штабелер самохідний електричний, перш ніж купувати його, не зайвим буде ознайомитися з особливостями такої техніки та перевагами їх використання, про що далі піде мова у нашій статті.

Особливості електроштабелерів

Оскільки подібна складська техніка представлена в досить широкому різноманітті, можна запросто виокремити ключові особливості, які варто врахувати під час покупки подібного устаткування.

  • Конструкція

Найпоширенішим рішенням є самохідні електричні штабелери. Вони мають електропривід, завдяки чому оператор без зайвих зусиль керує пристроєм. Також техніка може рухатися на різні відстані та навіть легко маневрувати у вузьких просторах, що часто трапляються в складських приміщеннях.

Також є і ручні штабелери. Вони хоча і оснащені електричним підйомником, але переміщати їх доводиться вручну. Тому і підходять для роботи на невеликих складах і переміщення неважких вантажів.

  • Вантажопідйомність та висота підйому

Залежно від технічних параметрів, електроштабелери, як правило, мають різну вантажопідйомність – зазвичай від 500 кг до 2.5 тонни. Тобто техніку можна використовувати для роботи з різними видами вантажів.

Що ж стосується висоти підйому вантажів, тут також є безліч варіантів – від 1.6 м до понад 5 м. Тобто електроштабелери – це можливість ефективно і раціонально використовувати вертикальний простір на складі.

  • Живлення

Для цього використовують досить потужні АКБ, одного заряду якої достатньо для роботи штабелера упродовж тривалого часу.

  • Система керування

Як правило, це інтуїтивно зрозуміла система управління технікою, яку можна опанувати протягом короткого проміжку часу.

Переваги використання електричних самохідних штабелерів

Щодо плюсів використання штабелерів електричних, тут все просто: в рази зростає ефективність роботи на складах чи виробництві, а операторам техніки не потрібно застосовувати значних фізичних зусиль.

Крім того, електроштабелери – це також і мобільність та маневреність, можливість ефективно використовувати складський простір чи оперативно переміщувати вантаж між виробничими осередками.

Більше того, сучасна складська техніка має всі потрібні системи безпеки, відтак працювати з нею не тільки ефективно, але й безпечно.

Підсумовуємо

Що не кажи, та самохідні електроштабелери є надважливим інструментом для покращення роботи складу чи виробництва.

Бо ж поєднують у собі високу ефективність, безпеку та зручність використання, що робить їх затребуваними у багатьох сферах і напрямках.

До речі, великий вибір самохідних електричних штабелерів доступний в інтернет-магазині ПРО-СТОК, де можна за лічені хвилини обрати та замовити подібну складську техніку на вигідних умовах, а також отримати професійну консультацію щодо правильного вибору техніки.

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу