Купити квартиру в Дніпрі

Оренда авто в Києві: крок до зручної та незалежної подорожі

car 1

Прокат машин – це послуга, що користується великою популярністю з-поміж сучасних людей. Є безліч ситуацій, коли транспортний засіб може стати у пригоді, наприклад, службові відрядження чи відпустки. Може бути потрібною орендована машина й тоді, коли власний автомобіль знаходиться на сервісі, а пересуватися по місту необхідно.

Послуги із прокату надаються на різний термін. Оренда авто Київ доступна, як подобово, так і на декілька днів або тижнів. Вік орендаря має бути не меншим, ніж 22 роки, а стаж водіння – понад два роки. Щоб скористатися послугою, треба мати паспорт громадянина України, ідентифікаційний код і водійське посвідчення. На орендованій машині не можна виїжджати за кордон, якщо такий пункт не прописаний в угоді. Також транспортний засіб, який ви взяли у прокат, треба повертати в технічно справному стані та з тією ж кількістю пального, з яким він був отриманий.

Оренда авто в Києві від Avis: переваги послуги

Прокат машин має достатньо багато плюсів. Ця послуга коштує дешевше, ніж купівля власного автомобіля. Також вона забезпечує зручність переміщення та дає змогу не залежати від розкладу руху громадського транспорту. До інших переваг оренди авто відносять:

  • широкий вибір марок і моделей;
  • зручність і простоту оформлення угоди;
  • отримання чистого та заправленого транспортного засобу, який відповідає заявленим технічним характеристикам і комплектації;
  • можливість оренди на будь-який потрібний час;
  • доступну ціну.

Прокат авто в Києві дає змогу заощадити на таксі. Крім того, послуга забезпечує максимальну швидкість пересування містом і за його межами. Орендований автомобіль треба всього лише акуратно експлуатувати та вчасно заправити пальним. У прокат надаються тільки справні транспортні засоби. У випадку, якщо машина вийде з ладу, компанія швидко надасть рівноцінну заміну.

На вигідних умовах орендувати автомобіль можна в компанії Avis. Головна станція прокату авто знаходиться в Києві. Там же розташована й частина автопарку. Він складається із транспортних засобів з бензиновими чи електричними двигунами.

Орендувати машину можуть як приватні особи, так і компанії. Вартість послуги розраховується індивідуально та залежить від класу вибраного авто та терміну оренди. Оплачувати прокат транспортного засобу можна готівкою чи платіжною карткою. Щоб продовжити термін оренди, відвідувати офіс додатково не потрібно.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×