Купити квартиру в Дніпрі

Online poker: як грати безкоштовні турніри

Online Poker

З кожним роком покер стає все популярнішим і в турнірах розігрують великі суми грошей. Призові фонди формують із внесків учасників, тому професійні гравці в покер онлайн вкладають багато грошей у свою кар’єру. Такі гемблери кожен день грають турніри, бай-ін в які інколи досягає декількох тисяч доларів.

Щоб брати участь у престижних івентах – потрібно мати міцну фінансову подушку. Але існує спосіб, як безкоштовно побудувати стартовий банкрол. В такому разі не буде потрібно ризикувати власними грошима.

Online poker: безкоштовна гра у фріролах

Користувачі покер-румів мають можливість регулярно грати у безкоштовних івентах. Фрірол – турнір, для реєстрації в якому не потрібно робити внесок. При цьому організатор виділяє кошти в призовий фонд із власної кишені.

Найуспішніші учасники отримують цінні призи:

  • Грошові кошти. Найпоширеніший вид призових: реальні гроші. Їх можна одразу вивести на свою банківську картку без умов відігравання.
  • Квитки. В якості призових рум може розігрувати перепустки в престижні івенти. Деякі фріроли дають можливість виграти квиток в турнір з гарантією декілька сотень тисяч доларів.

Але потрібно прикласти зусиль для отримання призів. В івенті будуть ще сотні інших гравців – кожен з них конкурент. Стане у нагоді підготовка стратегії, яка збільшить шанси на позитивний результат.

Поради для початківців: як грати у фріроли

В кожному безкоштовному турнірі є три основних стадії гри:

  • Перша (початок турніру). За столами можна зустріти багато недосвідчених гравців в online poker. Більшість з них вилітає з івенту протягом перших 60 хвилин, всіх їх характеризує низький рівень гри.
  • Друга (середина івенту до зони ITM). Ця стадія триває до початку призової зони. Під час цього етапу вже є гравці, яким вдалось отримати великий стек. Саме вони будуть диктувати гру, тому що в них найбільше фішок (чіплідери).
  • Третя (фінальна стадія). На цей момент в грі залишаються найсильніші покеристи. Їх рівень гри достатньо високий, тому доведеться докласти неабияких зусиль, щоб обіграти їх. Чим ближче до фінального столу – тим обережніше будуть грати учасники.

Є декілька основних порад, які допоможуть початківцям:

  • Вивчити правила. Перед першим турніром у житті варто впевнитись в тому, що всі ази зрозумілі. Як мінімум комбінації покеру потрібно знати на зубок.
  • Розігрувати лише сильні руки. Будьте готовими до великої кількості олл-інів від слабких суперників. А це шанс виграти багато фішок в свій стек.
  • Блеф. В безкоштовних турнірах навряд чи вдасться когось налякати великим рейзом або олл-іном. Не варто блефувати, тому що в даній ситуації в цьому немає сенсу.
  • Аналіз дій суперників. Кожну роздачу потрібно слідувати за діями інших гравців. Вони можуть дати корисну інформацію, яка допоможе їх перемогти.

Пам’ятайте, що покер – непроста річ. Успіх приходить лише до тих, хто готовий докласти зусиль для роботи над собою. З часом гравець в онлайн покер отримує досвід та радість від перших перемог у турнірах.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×