Купити квартиру в Дніпрі

Олександр Орловський відгуки, біографія і все про криптовалюту

567800

Чим вимірюється успішність криптоексперта? Сумою зароблених коштів, кількістю преміальних машин і об’єктів нерухомості в інших країнах? Наявністю навчальних курсів, числом запусків і результатами учнів?

Популярністю в соціальних мережах? Ймовірно, усім одразу. У Олександра Орловського є все з названого, на сьогодні він – один із найвідоміших криптанів в Україні.

Фото Олександра Орловського

У свої 25 хлопець є мільйонером, з прибутку від крипти купує елітну нерухомість, автомобілі та інші предмети розкоші. Веде навчання, учасники якого легко заробляють від 1000 доларів на місяць (програма націлена на абсолютних новачків), рекламу транслюють на всіх майданчиках. Розвиває соціальні мережі та виступає на тематичних заходах офлайн.

Виступ Олександра Орловського про криптовалюту

Виступ Олександра Орловського про криптовалюту

Відповідно, люди, які тільки хочуть увійти в цю сферу і шукають наставника, цікавляться: чи варто вчитися в Орловського і де почитати реальні відгуки про навчання? Спеціально для наших читачів зібрали всю необхідну інформацію.

Що відомо про Олександра Орловського та навчання в нього?

Народився в Україні, ріс у звичайній сім’ї, у підлітковому віці переїхав до Польщі, щоб закінчити школу і здобути вищу освіту. Там і познайомився зі світом цифрових активів. Наразі поперемінно живе у Варшаві та в Дубаї. Регулярно донатить великі суми на дрони для ЗСУ. Усе це – здавалося б, просто сухі факти про Олександра Орловського. Але саме вони дозволяють зробити перші висновки про людину.

На прибуток, отриманий із криптовалют, експерт купив квартиру в Дубаї, кілька машин, нещодавнє придбання – BMW X6 просто з салону. На ці ж гроші подорожує, об’їздив понад 30 країн, часто вибирається в поїздки з учнями. Але нас, як потенційних покупців навчання, більше цікавить інше. Олександр Орловський є офіційним партнером Binance та інших крипто майданчиків. Він – засновник найбільшого в Україні крипто ком’юніті FFA, де можна пройти навчання і заробити перші гроші. Після – продовжити членство, щоб отримувати ще більше прибутку.

Олександр Орловський неодноразово говорив, що завдання FFA – зробити світ крипти доступним для кожного. Ком’юніті працює для того, щоб поліпшити фінансове становище кожного. Це зі свого боку приносить вигоду як окремим учням, так і державі загалом.

Ком'юніті Олександра Орловського FFA Crypto

Ком’юніті Олександра Орловського FFA Crypto

На даний момент:

  • відбулося понад 85 наборів, навчання пройшли 20 000+ студентів;
  • торговий оборот ком’юніті – 600 000 доларів;
  • середній прибуток учасника – 2 000 доларів на місяць;
  • рекорд заробітку учня – 170 000 доларів на ретродропах.

Хочеться потрапити в це середовище і досягти своїх крутих результатів? Бажання більш ніж виправдане. Є сумніви? Саме час їх позбутися.

Олександр Орловський – топовий експерт: про участь у міжнародних криптокоференціях

Підтвердженням експертизи будь-якого криптана є виступи на масштабних міжнародних івентах, де кількість гостей становить щонайменше 300-500 осіб. На рахунку Олександра Орловського 50+ таких заходів, часто його запрошують як головного спікера. Чому це важливо для тих, хто зібрався пройти курс із крипти онлайн? Як мінімум тому, що свідчить: ви йдете не до чергового інфоцигана, а до реального експерта.

На подібних заходах учасники обговорюють актуальні теми в галузі криптовалют і блокчейн-технологій. Івенти включають лекції, дискусії, майстер-класи та інші заходи для обміну знаннями та досвідом. Хто проводить ці івенти? Компанії, що працюють у сфері крипти і блокчейна, тематичні асоціації та спільноти, великі проєкти і біржі.

Зустріч учасників Financial Freedom Academy

Зустріч учасників Financial Freedom Academy

Основні цілі подібних заходів:

  • обмін знаннями – учасники можуть дізнатися про нові тенденції, технології та дослідження;
  • формування спільнот – учасники можуть завести контакти з потенційними партнерами, інвесторами та іншими професіоналами;
  • обговорення регуляторних питань – теми регулювання криптовалют часто стають центральними на конференціях, оскільки вони впливають на розвиток галузі.

Спікерами, як правило, виступають керівники компаній, розробники та аналітики, у яких є досвід у криптовалютах, інвестори і венчурні капіталісти, дослідники, лідери думок і топові експерти. Бути запрошеним – значить мати авторитет і визнання в цій галузі.

На які заходи був запрошений Олександр Орловський як спікер? Експерт є членом українського та польського криптоком’юніті, а виступає на конференціях по всьому світу. Був запрошений головним спікером до Шанхаю, Китаю, до Джакарти, Індонезії та інших країн Азії та Європи – його авторитету довіряють у всьому світі. В Україні кілька разів виступав на Магії ранку. А 2024 року організував власні конференції – у Києві, Варшаві та Празі.

Конференція Олександра Орловського FFA Crypto Rise

Конференція Олександра Орловського FFA Crypto Rise

Онлайн виступи та інтерв’ю з Олександром Орловським

Щоб дізнатися про фахівця більше, подивіться онлайн інтерв’ю. За минулі місяці Олександр став гостем подкастів:

  • дав інтерв’ю Andrey Superior, іншому популярному українському блогеру і криптоексперту – говорили про факапи, великі зливи і втрату гаманця, можливості крипти, кейси учнів, плани на найближчий час, торговий бот FFA та інші актуальні теми;
  • записав подкаст із В’ячеславом Фоменком, засновником Hayat Estate – обговорювали інвестиції в криптовалюти і нерухомість;
  • був у гостях у Данила Куранди, записали відео, що вийшло для каналу Rise (Магія ранку) – говорили про початок шляху в крипті, курс, відгуки та негатив;
  • записав подкаст із Максимом Єльцем, експертом з Ютубу, теж українцем, який давно живе у Варшаві – говорили про соціальні мережі, навчання заробітку на криптовалюті, інфобізнес, особисте життя і мрії про пенсію в 30 років.

Подкаст Олександра Орловського та Максима Єльця

Подкаст Олександра Орловського та Максима Єльця

Будь-яке з цих відео розкриває Олександра Орловського і як фахівця, і як особистість. Усім, хто планує навчатися у FFA, рекомендовано до перегляду.

Відгуки учнів Олександра Орловського

У мережі Олександр Орловський відгуки отримує сотнями, а то й тисячами, є реальні кейси від учнів. Ось кілька цитат учасників FFA ком’юніті.

В’ячеслав: Завершив курс із криптовалют у Олександра Орловського, і зрозумів, що це було одне з найбільш значущих рішень, які я прийняв. Матеріал буквально розжовували, навіть найзаплутаніші теми стали простими для розуміння. Раніше мої знання про криптовалюти були поверхневими, але завдяки навчанню Олександра я зміг освоїти стратегії заробітку. За перший же місяць після курсу я вже заробив 2000 доларів. Тепер я впевнений у своїх навичках і продовжую поглиблювати знання в цій сфері.

Ігор: Участь у курсі Олександра Орловського залишила у мене глибокі враження. Саша не тільки навчає теорії, а й ділиться практичними прикладами, вважаю навчання дійсно цінним. Кожне заняття було насичене інформацією, складні питання пояснювалися зрозумілою мовою. Цей курс став для мене одним із найбільш значущих освітніх досвідів, дав мені впевненість і натхнення для подальшого розвитку.

Катерина: Курс із криптовалют перевершив усі мої очікування. Спочатку я не була впевнена, що зможу освоїти такий складний матеріал, але куратори дуже класно все підносять. Уже під час курсу я не тільки зрозуміла основні принципи роботи з криптою, а й почала успішно застосовувати все, що вивчила, на практиці, заробляти гроші. Цей курс дав мені віру в свої сили і мотивацію рухатися далі.

Відгук про Олександра Орловського в Discord

Відгук про Олександра Орловського в Discord

Очевидно, навчання справді вартісне. І якщо починати, то зараз.

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу