Купити квартиру в Дніпрі

Новий витвір — скляні міжкімнатні двері

Новий витвір — скляні міжкімнатні двері

Як внести родзинку в інтер’єрне оформлення кімнати з мінімальним вкладом, особливо якщо хочеться безпеки, екологічності, вологостійкості та оригінальності? Тоді скляні міжкімнатні двері триплекс — цілком відповідний претендент.

Вони виконані зі спеціального скла, яке може бути як суцільним листом, так і бути присутнім у вигляді вставки. Таке скло широко застосовується в музеях, аеропортах, школах, а тепер і в домашньому інтер’єрі. І товари з нього доступні в багатьох магазинах, у тому числі Леруа Мерлен.

Що таке триплекс?

Скло триплекс являє собою комбінацію з двох і більше з’єднаних між собою стекол з полімерною плівкою між ними. Таке комбінування сприяє досягненню необхідних естетичних і функціональних ефектів. Триплекс безпечний, оскільки полімерна плівка запобігає утворенню осколків у разі його пошкодження, та міцний завдяки багатошаровості. Володіє чудовими показниками звукоізоляції, двері триплекс збережуть тишу і спокій у вашому домі. Склеювання листів між собою проводиться на спеціалізованому обладнанні з ретельним, поетапним виконанням технології.

Особливості скла триплекс

Міжкімнатні двері триплекс вирішують відразу кілька проблем:

  • дозволяють організувати освітлення в приміщенні — вибираючи прозорий триплекс, можна істотно заощадити на освітленні або домогтися потрібного ефекту, використовуючи світлопропускну здатність цього скла;
  • запобігає потраплянню УФ-променів — береже меблі та інші предмети інтер’єру від згубного впливу ультрафіолетового випромінювання;
  • не поглинає вологу — на відміну від дерева, скло триплекс не збільшується в об’ємі при надходженні в приміщення вологи.

У плані оформлення, триплекс можна пофарбувати в будь-які кольори. Також, завдяки його багатошаровості, можлива вставка між склами додаткових декоративних елементів.

Вибираючи необхідну товщину триплексу і супутні елементи, можна підвищити його ударостійкість аж до забезпечення куленепробивності.

Двері триплекс можна зробити матовими, будь-якої форми та розмірів, що відкриває необмежений простір для втілення дизайнерських ідей. Триплекс стає дедалі популярнішим і поступово витісняє класичне уявлення про інтер’єр та облаштування міжкімнатних дверей у будинку й квартирі. Значні переваги цього сучасного матеріалу дають змогу по-новому поглянути на істинний затишок, безпеку та оригінальність у вашій оселі.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×