Купити квартиру в Дніпрі

Навчання англійської мови у Дніпрі: топ-5 шкіл та курсів

77

Кожна сучасна людина, яка прагне отримувати більшого і відчувати себе впевненіше, має знати як мінімум одну іноземну мову. Універсальною є англійська. Вона потрібна і для роботи, і для читання книг в оригіналі, і для спілкування з місцевими людьми у подорожах.

Без неї не обійтись і при вступі, адже абітурієнти часто складають іспити саме з англійської мови. Наявність вагомих причин пояснює, чому послуги репетиторів англійської мови у Дніпрі такі популярні.

Огляд державних та приватних шкіл з поглибленим вивченням або навчанням на англійській мові у Дніпрі

У місті вивчати англійську мову можна як у приватних, так і у державних школах. Останні пропонують поглиблене вивчення мови. Мешканцям Дніпра свої послуги пропонують наступні державні заклади:

  • середня загальноосвітня школа №118 – тут діти поглиблено вивчають англійську і німецьку мови;
  • спеціалізована середня загальноосвітня школа № 9 – в ній також відбувається поглиблене вивчення англійської мови;
  • спеціалізована багатопрофільна школа №23 – освітня програма передбачає поглиблене вивчення англійської мови.

Навчання у державних закладах освіти є безплатним, а англійська мова викладається і у початкових, і у середніх, і у старших класах.

Що ж стосується приватних шкіл, у Дніпрі можна розглянути наступні варіанти:

  • English Academy – тут учням пропонують широкий спектр послуг, включаючи можливість проведення групових та індивідуальних занять; увага викладачів акцентується на формуванні розмовних навичок в учнів;
  • школа “Абрикос” – в програмі навчання багато часу і уваги приділено англійській мові; також паралельно учнів готують до складання ДПА та ЗНО.

Приватні школи пропонують індивідуальні умови – тривалість навчання, формат і програма залежить від учня. Відповідно, і вартість навчання буде формуватись залежно від цих факторів. В середньому, навчання у приватній школі у Дніпрі обійдеться у 4-6 тисяч гривень за місяць.

Огляд BukiSchool

BukiSchool – школа, яка функціонує як онлайн, так і офлайн, і пропонує свої послуги всім охочим вивчати англійську мову. Взагалі на платформі зібрані репетитори, які навчають учнів у Дніпрі, готують їх до складання іспитів, допомагають отримати додаткові знання та вільно спілкуватись англійською. Навчання у BukiSchool передбачає наступні переваги:

  • адекватні ціни;
  • використання інтерактивних технологій;
  • робота з викладачем, який повністю задовольняє потреби учня;
  • можливість проводити заняття в онлайн-форматі.

8888

Топ-5 курсів

Якщо англійська мова потрібна дорослому, відповідно, варіант державної школи не підходить. Потреба може полягати в здачі англійських тестів для працевлаштування або вступу, таких як: TOEFL, IELTS, FCE, CAE, CPE. Але є не менш корисна альтернатива – курси. Клієнти мають позитивні враження від таких курсів у Дніпрі:

  • ЛОГОС – англійську викладають професіонали, сюди звертаються учні, які мають різний рівень володіння мовою; ціна навчання в групі за місяць починається від 1920 гривень;
  • Speak Up – курси, які пропонують інтенсивне вивчення англійської; перевагою є акцент на отримання учнями розмовної практики і навичок усного спілкування англійською мовою; на курсах заведено використовувати автентичні матеріали, які створюють англомовне середовище і спонукають учня висловлювати свої думки англійською;
  • FRIENDS English Club – на цих курсах учні можуть спілкуватись з носіями мови, готуватись до іспитів і поглиблювати свої знання; вартість індивідуальних занять на місяць починається від 2500 гривень;
  • Green Forest – курси пропонують усталену програму загальної англійської, вартість якої складає 6550 гривень; по завершенню програми учень буде вміти підтримати основні теми, знатиметься на граматиці і матиме великий словниковий запас;
  • Green Country – курси мають попит серед містян, адже на них все робиться для досягнення учнями максимального ефекту та результату; на вибір представлені кілька повноцінних програм, кожна коштує близько 9700 грн.

Висновки

Мешканці Дніпра, які планують вивчати англійську мову, мають багато альтернатив. Дітям свої послуги пропонують державні та приватні школи, націлені на поглиблене вивчення англійської мови. Дорослим можна відвідувати курси, чи знайти репетитора. Онлайн-школа BukiSchool має стаціонарне представництво у Дніпрі, тому швидко підбере репетитора під запит і рівень майбутнього учня.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×