Купити квартиру в Дніпрі

Натуральний живильний крем для обличчя з Кореї: як правильно обрати

6756

Натуральні живильні креми для обличчя є ключовою частиною будь-якої результативної процедури догляду за шкірою. Ці прості, але ефективні засоби допомагають створити міцну основу для здорової, гладенької та зволоженої шкіри, яка виглядає і відчуває себе здоровою.

Однак живильні креми не є універсальним засобом для догляду за шкірою, і вибір правильного засобу для типу шкіри має визначальне значення.

Натуральний живильний крем: як правильно обрати для обличчя

Натуральний живильний крем допомагає зберегти шкіру гладкою та пружною, а також захистити її від щоденних агресорів зовнішнього середовища. Ось основні моменти, які слід враховувати при виборі натурального живильного крему для обличчя:

Тип шкіри

  • Комбінована шкіра. Легкі і середні живильні засоби, щоб задовольнити змішані потреби.
  • Суха шкіра. Ключовим фактором є заспокійливий ефект.
  • Нормальна шкіра. Легкі, некомедогенні формули.
  • Жирна шкіра. Крем повинен бути легким і некомедогенним.
  • Чутлива шкіра. Краще уникати ароматизатори.

Тип крему:

  1. Інгредієнти, такі як гіалуронова кислота та гліцерин, є низькомолекулярними речовинами, які притягують воду і утримують її в шкірі. Однак їх потрібно використовувати разом з іншими компонентами, щоб зберегти вміст води.
  2. Пом’якшувальні засоби – це речовини, які сприяють бар’єрній функції шкіри, що призводить до загального покращення текстури та зовнішнього вигляду шкіри, допомагаючи пом’якшити та розгладити її поверхню. Інгредієнти, такі як олії, жирні кислоти та кераміди, є хорошими пом’якшувачами, які слід шукати у формулі.
  3. Засоби, що містять вітамін С, чудово освітлюють пігментні плями, а такі інгредієнти, як ретиноїди, наприклад, чудово допомагають протидіяти старінню.
  4. Формули також повинні містити SPF широкого спектру, який корисний задля запобігання шкірі внаслідок шкідливого сонячного проміння.

Живильний крем для обличчя з Кореї: що краще обрати

Корейські живильні засоби для догляду за шкірою наповнені натуральними складниками, котрі захистять шкіру від ушкоджень. Корейські зволожуючі засоби зручно носити з собою і вони забезпечують інтенсивне живлення, що є ключовим фактором у будь-якому процесі доглядання за шкірою. Для захисту та підживи шкіри, завжди слід використовувати живильний крем, створений спеціально для певного типу шкіри:

Якщо суха шкіра, потрібно щось, що забезпечує інтенсивне живлення. Шукайте засоби, що містять олію ши або какао, гіалуронову кислоту та ланолін. Подивитися можно за посиланням – https://krkr.com.ua/ru/zhivilniy-krem-dlya-oblichchya/

Якщо жирна шкіра, уникайте зволожуючих засобів на масляній основі та обирайте безмасляні креми. Звертайте увагу на такі інгредієнти, як гіалуронова кислота та гліцерин. Вони допоможуть шкірі залишатися зволоженою, не виробляючи надлишкового жиру.

Якщо комбінована шкіра, слід обрати легкий зволожуючий крем на гелевій основі для загального зволожуючого ефекту. Застосовуйте креми, розроблені для сухої шкіри, лише на сухих зонах обличчя.

Якщо чутлива шкіра, обирайте гіпоалергенні зволожуючі засоби без штучних барвників та ароматизаторів. Шукайте засоби, що містять алое вера та ромашку – вони сприяють заспокоєнню чутливої шкіри.

Якщо нормальна шкіра, можете обрати будь-який живильний крем, який відчуває себе комфортно на шкірі.

Інгредієнти:

Обирайте інгредієнти, які є на 100% натуральними, веганськими та нешкідливими для шкіри. Деякі з натуральних інгредієнтів – олія баобаба, березовий сік, алое вера, вівсянка та зелений чай, які заспокоюють, захищають і живлять шкіру. Засіб має також не вміщувати хімічні інгредієнти. У склад крему обов’язково повинен входити SPF широкого спектру, для захисту від сонця.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×