Купити квартиру в Дніпрі

Настільні ігри для дітей в Kubix – ваш вклад у майбутнє

ocyrj4yaau3akmm8l807a0s5vs7ayod2

Попри великий вибір інтерактивних розваг і те, що дітей вкрай важко відірвати від гаджету, конкуренція між “настолками” і онлайн-розвагами зростає. За думкою психологів, перші мають велику перевагу для покращення розумових та інших здібностей.

Настільні ігри для дітей https://kubix.com.ua/ru/boards-games/f-whom-is-children/ розраховані на живе спілкування, а це покращує комунікацію, дозволяє дитині самій обирати стратегію і справлятися з труднощами. Все разом закаляє організм і робить людину невразливою до життєвих негараздів. Доведено, що ті, хто часто грає в інтелектуальні ігри компанією, досягають вершин в бізнесі, вміють прислуховуватися до інших, але при цьому мають власну думку і відповідь на будь-яке життєве питання.

Велика користь настільних ігор

Останнім часом вчені довели, що діти розвиваються і вчаться краще, коли граються, ніж слухаючи нудні уроки та лекції. Тому по всім школам впроваджена стем-освіта. Варто приділяти увагу живому спілкуванню через гру. На відміну від комп’ютерних розваг, настолка сприяє фізичному та розумовому розвитку маленьких дітей та підлітків. Вона має такі переваги:

  • розвиває математичне мислення (дитина рахує кількість крапок на кубику, результат або гроші в економічній грі типу “Монополія”);
  • допомагає аналізувати інформацію;
  • будувати стратегію та планувати;
  • домовлятися про співпрацю за вигідними умовами;
  • спілкуватися на рівних та зміцнювати відносини з однолітками;
  • слухати та не перебивати, триматися своєї черги;
  • сприяє розвитку фантазії та творчого підходу;
  • розвиває емоціональний інтелект та стабільність.

Діти вчаться співвідносити багато речей між собою. Занурюючись у світ цікавої гри, вони координують рухи та дотримуються правил. Це виховальний процес. Якщо дитина не буде прив’язана до вимушеної пози за ноутбуком або планшетом, в неї будуть правильно розвиватися м’язи та кісткова система. Граючись в настільну гру, можна рухатися та виконувати розминку, дитина не завмирає в одному положенні.

Настільні ігри для дітей в Kubix – ваш вклад у майбутнє

Замовити настільну гру в магазині Kubix

Перед тим як купити гру для дитини на сайті інтернет-магазину Kubix, зважайте на те, хто ще буде грати разом з нею. Якщо це батьки та дідусі, можна вибрати продукцію зі складнішими правилами та потім розібратися самим. А дитині вже пояснити все простими словами.

Команда складатиметься з однолітків вашого сина чи дочки? Вибирайте продукцію з простішими правилами, написаними для певного віку. В інтернет-магазині легко підібрати гру за віком, жанром, тематикою, кількістю гравців і тривалістю раунду.

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу