Купити квартиру в Дніпрі

Найкращі подарунки на Новий рік для коханої дружини: 5 варіантів

56777

Обирати презенти рідним людям — весела та приємна справа. А, якщо ви думаєте над сюрпризом коханій дружині, то відповідальність збільшується в рази. Ви не маєте права на помилку й зобов’язані зробити вражаючий дарунок другій половинці.

Щоб полегшити вибір, хочемо поділитися ідеями оригінальних презентів вашій супутниці життя. Модні гаджети, доглядова косметика, речі для домашнього затишку, подарунки на Новий рік від бодо у вигляді вражень та нових навичок — ми підготували кілька варіантів, які варто взяти на замітку.

1. Враження — найкращий сюрприз коханій

Не бійтеся бути сміливими та непередбачуваними — вмикайте фантазію та шукайте способи здивувати другу половинку! Спогади — те, що залишається з нами на все життя. Вони гріють нам душу, коли ми переглядаємо фото важливих нам днів та подій. Тому пропонуємо зробити ще один день особливим, пригадуючи який на обличчі знову зявлятиметься посмішка.

Український інтернет-магазин bodo пропонує сотні варіантів емоційних сюрпризів дружині у 22 категоріях. Серед них ви точно знайдете ті, які підкорять її серденько знову!

  • Прогулянка на конях для двох;
  • індивідуальне пошиття спідньої білизни;
  • аромамасаж;
  • фотосесія з проєктором;
  • вікенд у купольному готелі.

Більше ідей знайдете на сайті.

2. Нові навички

Вчитися робити щось нове — дуже цікаво. А, коли спробувати це робити зі своїм партнером, є можливість ще більше зблизитися, попри роки, прожиті разом. Ми пропонуємо вам разом відвідати заняття й приємно провести час.

  • Майстер-клас гончарства з випалом для двох;
  • навчання ювелірної справи;
  • створення картини з епоксидної смоли;
  • урок живопису;
  • заняття з великого тенісу.

Навчайтесь і розвивайтеся разом!

3. Фотопринтер

Всі ми звикли тримати фотографії на флешках чи в телефоні. Та втративши їх не завжди є можливість відновити доступ — тоді нам стає дуже сумно, адже нам не вистачатиме фото важливих нам моментів. Фотопринтер — корисна річ як для професійного фотографа, так і новачка. Завдяки йому дружина зможе видрукувати світлини й насолоджуватися ними не лише в електронній галереї чи стрічці соцмереж. Всього кілька секунд і фото із соцмереж перетвориться на картку, яку можна поставити у рамку або прикріпити на холодильник.

4. Доглядова косметика

Готовий набір нішевої косметики для догляду за обличчям — чудовий варіант подарунка у випадку, коли точно знаєте що потрібно отримувачці. Ви можете підглянути й проаналізувати засоби, якими вона користується, або ж звернутися по допомогу до консультанта в магазині.

Якщо ви раніше не мали досвіду у виборі косметики (так буває у більшості випадків), радимо обрати якісь прості засоби: скраби для тіла, лосьйон, крем для зволоження шкіри тощо. Так ви не зробите поганого подарунку й потурбуєтеся про стан шкіри обраниці.

5. Декор для дому

Жінка — берегиня домашнього вогнища та затишку. Їй важливо, щоб все було ідеально, навіть найдрібніші деталі. Тому кожна господиня з радістю прийме в подарунок набір дизайнерського посуду, який вписується в інтер’єр кухні. Також рекомендуємо звернути увагу на ароматизовані свічки — їх можна поставити у вітальні, спальні, кухні та навіть ванній кімнаті.

Радуйте свою другу половинку найкращими подарунками!

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×