Купити квартиру в Дніпрі

На що варто звернути увагу при оформленні онлайн кредиту

630 360 1608734091 313

Популярною, доступною формою запозичення коштів є мікрокредитування. Це сучасний спосіб, який може використовуватись жителями України, що дозволяє позичити гроші на короткий термін. Послуги з видачі кредитних коштів надає МФО Кача Гроші, де їх можна отримати без застави, поручителів і довідок про доходи.

Видається мікропозика на карту за лічені хвилини. Клієнту не потрібно нікуди їхати, стояти у чергах, чекати на рішення. Процедура мікрокредитування спрощена та відбувається у прискореному режимі, що відрізняє її від банківського кредитування. Особливість мікропозики полягає і в тому, що позичальник отримує невелику суму на незначний термін. Тому часто люди звертаються за допомогою до МФО, коли заощадження все закінчилося, а до зарплати ще залишився час.

Які переваги має послуга мікрокредиту

• Зручне та швидке оформлення. Не виходячи з дому, людина отримує замовлену суму від Кача кредит. На подання заявки, розрахунок вартості кредиту, заповнення реєстраційної форми, ухвалення рішення йде не більше 15 хвилин. Також швидко гроші надходять на картку позичальника.

• У будь-який час можна взяти позику. Достатньо стабільного виходу в інтернет та мобільного телефону, щоб подати заявку на мікрокредит. Сервіс доступний цілодобово, тому навіть уночі, якщо гроші знадобились терміново, їх можна отримати за допомогою послуг МФО.

• Прийнятний відсоток виплат, пропоновані пільги. Нові клієнти беруть кредит під низький відсоток, а постійні позичальники мають доступні їм бонуси. З урахуванням пропозицій мікрокредит є вигідним рішенням.

• Можливість вибирати оптимальні умови мікропозики. На сайті мікрофінансової компанії розміщено кредитний калькулятор, що дозволяє вивчати умови та вибирати найбільш відповідні для себе розміри позики, терміни погашення та кількість платежів.

• Немає строгих вимог до позичальника, та великого переліку документів. Клієнту не обов’язково мати офіційну роботу та високий дохід, щоб отримати мікрокредит. Низький відсоток відмови свідчить про лояльність МФО до потенційних позичальників. Видається позика тим, хто має погану кредитну історію, безробітним, студентам, пенсіонерам.

Правила оформлення мікрокредиту

1. Зайти на сайт МФО та використати електронний калькулятор, щоб вибрати відповідні умови. Інструмент допомагає розрахувати вартість кредиту, інформує про те, яку суму потрібно сплатити, та за який період.

2. Заповнити заяву, де клієнт вказує достовірн дані про себе, номер телефону та електронну пошту, реквізити банківської картки, на яку прийдуть гроші.

3. Після заповнення та надсилання заявки система автоматично приймає рішення. У разі позитивної відповіді клієнту переказується замовлена сума на підставі підписаного договору.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×