Купити квартиру в Дніпрі

На що орієнтуватися при виборі сухого корму для котів

Сухий корм посідає важливе місце в раціоні домашніх улюбленців, а особливо котів. Бо це не тільки поживна їжа, але й джерело вітамінів і поживних речовин. Зараз існує велике різноманіття кормів, а це деколи ускладнює вибір.

Отже, як правильно обирати сухий корм для котів, щоб ваш пухнастик залишився задоволеним. Ось кілька хороших рекомендацій.

Основні критерії вибору сухого корму для котів

  • Звертаємо увагу на складники

Важливо, щоб у складі сухого корму були високоякісні інгредієнти, зокрема м’ясо або риба. Але серед складників повинні також бути і клітковина, і жири, а також вітаміни та мінерали.

Саме тому, перш ніж купити корм, перегляньте цю інформацію та упевніться, що варіант, який ви обираєте, має хороший склад, який забезпечуватиме чотирилапику ситні і корисні сніданок, обід і вечерю.

  • Не забуваємо про поживну цінність

Коти – це дуже активні тварини, відтак потребують чимало білків та жирів у раціоні. Ідеальний корм повинен містити не менше 30% білка та не менше 15% жиру. І джерела білків повинні бути переважно тваринного походження, позаяк краще засвоюються організмом тварини.

  • Вітаміни та мінерали – мають значення

Як вже згадувалося, корисні речовини також мають величезне значення. Збалансований корм повинен містити всі необхідні вітаміни та мінерали, зокрема таурин, що є життєво важливим для здоров’я котиків. Також важливими є вітаміни А, D, Е та групи В, як і мінерали – кальцій, фосфор, магній тощо.

  • Враховуємо вік і фізіологічні особливості

Потреби котів змінюються залежно від їх віку, ваги, рівня активності та загалом стану здоров’я. Для кошенят, дорослих котів та тварин, як кажуть, поважного віку потрібні різні варіанти кормів. Крім того, існують спеціалізовані корми для котів із чутливим травленням, наявними алергіями або іншими медичними проблемами.

  • Хто виробник

Віддавайте перевагу сухим котячим кормам від іменитих брендів, адже так ви будете впевнені, що ваш улюбленець споживатиме якісну, поживну та в цілому безпечну їжу.

Також обов’язково ознайомтеся з відгуками попередніх клієнтів, адже ця інформація може бути корисною на шляху до вибору ідеального рішення.

Підсумовуємо

Вибір сухого корму для кота – це дуже відповідальний процес, який потребує уважного підходу. Бо ж кожен господар хоче найкращого для свого домашнього улюбленця.

Орієнтуючись на згадані вище рекомендації, ви обов’язково купуватимете якісний корм для кота, відтак ваша тваринка зажди буде здоровою, активною та енергійною.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×