Купити квартиру в Дніпрі

Модні окуляри для зору 2023 року

Окуляри — зручне рішення для людини, яка має проблеми зі зором. А завдяки широкому вибору оправ вони також є стильним аксесуаром. Щороку колекції оптики поповнюються новими цікавими екземплярами: з кольоровими акцентами, нестандартних форм, із широкими дужками тощо.

Що має попит цього року та як мати стильний вигляд із корекційними окулярами — розкажемо далі.

Трендові оправи

Кожна людина унікальна. Сучасна оптика пропонує широкий вибір окулярів, які можуть не лише допомогти з проблемами зору, але й вдало підкреслити неповторність кожного конкретного образу. Оправи, що мають попит у 2023 році:

  • прямокутні форми;
  • моделі з широкими дужками;
  • яскраві кольорові рішення;
  • вайфарери — окуляри трапецієподібної форми;
  • класичні тонкі в золотих відтінках;
  • оверсайз-моделі;
  • «котяче око» — вузькі та витягнуті;
  • нестандартні форми, які завжди в тренді, бо дають змогу підкреслити характер та виділитися з натовпу.

Вибирати окуляри варто після консультації з лікарем. Можливо, конкретно ваша ситуація має інші варіанти вирішення, такі як лазерна корекція зору, що швидко та безболісно усуне проблему й дасть змогу назавжди забути про оптику. У разі офтальмологічних захворювань, які мають протипокази до такого хірургічного втручання, потрібно просто підібрати окуляри, які підходитимуть саме вам.

Вибираємо модну оптику

Найважливіше в питанні вибору окулярів — висновок лікаря щодо оптимального способу корекції зору. Лише після цього можна думати про форму та колір оправи.

Модні окуляри для зору 2023 року

Поради, як підібрати оптику, яка пасуватиме:

  1. Прямокутні форми личитимуть людям із круглим обличчям. Їм також варто приміряти авіатори, «котяче око», моделі з вузьким переніссям.
  2. Квадратному та прямокутному лицю пасуватимуть широкі окуляри. А ще — моделі «оверсайз» та «котяче око», а також авіатори.
  3. Для серцеподібної чи так званої трикутної форми обличчя підійдуть маленькі оправи та вузькі окуляри.
  4. Якщо у вас овальне лице, придивіться до круглих та прямокутних моделей.

Ще один нюанс, який важливо враховувати. Якщо йдеться про проблеми з короткозорістю, краще вибирати оптику більших розмірів. І навпаки, далекозорість — привід придивитися до делікатних тонких оправ.

Дозвольте собі почуватися впевнено в окулярах, які підвищують гостроту зору та підкреслюють вашу індивідуальність. Так ви зможете насолоджуватися життям, сповненим барв, контрастів та приємних зустрічей.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×