Купити квартиру в Дніпрі

Літній чохол на автокрісло: необхідність чи марна трата грошей?

Автокрісло — аксесуар, без якого не обійдеться жодна автомобільна подорож з дитиною. Воно потрібне задля безпеки та додаткової зручності малечі. А щоб дитяче автомобільне крісло було ще комфортнішим і прослужило якомога довше, не втративши своєї естетичності, допоможе спеціальний чохол.

Для чого потрібен літній чохол на автокрісло?

Те, що чохли на автокрісла для дітей — річ вкрай корисна, певно, не буде заперечувати ніхто. Вони захищають «рідну» оббивку від забруднень і пошкоджень, а саме сидіння роблять більш приємним на дотик. Але в той час як одні батьки впродовж усього року обходяться одним універсальним чохлом, інші на теплий сезон купують спеціальні літні накидки на дитячі крісла.

Літній чохол — це не модна забаганка, а дійсно необхідна річ. Від універсальних моделей літні відрізняються низкою характеристик:

  • мають «дихаючу» структуру, щоб забезпечувати циркуляцію повітря довкола тіла дитини;
  • швидко вбирають піт і так само швидко сохнуть;
  • завдяки спеціальній структурі відводять від тіла дитини зайве тепло.

Не варто забувати, що влітку діти більшість часу проводять у шортах чи коротеньких спідничках, тому літні чохли дуже приємні на дотик і м’які, щоб не спричиняти подразнення на ніжній дитячій шкірі.

Як правильно вибрати літній чохол для дитячого автокрісла?

Основними критеріями для вибору такого аксесуара є особливості тканини, фасон і бренд. Накидки на дитячі крісла бувають із синтетичних і натуральних матеріалів. Перші зручні тим, що є довговічними та зносостійкими. Проте, дешеві синтетичні чохли можуть бути некомфортними в спекотну погоду і створювати парниковий ефект. Накидки з натуральних матеріалів — кращий вибір для літа. Особливо популярні бавовняні варіанти. Вони гігроскопічні, «дихаючі», приємні на дотик.

Фасон чохла можна вибрати під конкретну модель крісла (більшість відомих брендів випускають накидки для кожної моделі) або купити універсальний футляр (складається з двох частин, які надягають окремо на спинку та сидіння).

Важливо звертати увагу і на виробника аксесуара. Чохли, створені відомими брендами, зазвичай комфортні та довговічні. В Україні якісні накидки для дитячих автомобільних крісел більшості популярних моделей можна купити в магазині Avtokrisla. Це один з найбільших продавців крісел і візочків для дітей, тож вибір тут завжди великий: вдасться підібрати накидку для будь-якої моделі.

Купувати чи не купувати спеціальний літній чохол для дитячого автокрісла — батькам вирішувати самостійно. Однак перш ніж назвати цей аксесуар марною тратою грошей, згадайте, що він може суттєво покращити самопочуття малечі в час автомандрівки влітку, а коштують такі вироби зовсім небагато.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×