Купити квартиру в Дніпрі

Куди звертатися, якщо терміново потрібні гроші?

unnamed (1)

Стосунки з грошима – особлива тема для кожної людини, адже складаються вони по-різному. Хтось навіть у найскрутніші часи знаходить способи отримувати стабільний дохід, а у когось постійно виникають труднощі.

Та насправді у будь-кого може виникнути ситуація, коли певна сума потрібна негайно, а в гаманці чи на картці її немає.

Яким буде рішення проблеми – залежить від обставин та можливостей у конкретний момент часу. Можна прийти до близьких чи друзів, та немає гарантій, що вони швидко зможуть допомогти (навіть якщо бажатимуть цього). Найшвидший спосіб – звернутись у макрофінансову організацію і отримати мікрозайм на строк до 90 днів.

Переваги МФО для позичальників

Видавати кредити різним категоріям громадян вже давно почали банківські установи, та далеко не завжди їх послугами зручно користуватись. У порівнянні з ними МФО мають ряд переваг для клієнтів. А саме:

  • доступність у будь-який час (завдяки можливості подавати заявку онлайн, отримати кошти можна навіть уночі);
  • проста процедура оформлення, яка займає лише декілька хвилин (при першому зверненні потрібно витратити час на реєстрацію, а при повторному – лише на вказування суми та строку її повернення, оскільки все необхідні дані вже будуть у системі);
  • можливість отримати кошти, навіть не маючи офіційного місця роботи (але важливо, щоб був стабільний дохід у розмірі, необхідному для виконання кредитних зобов’язань);
  • гроші приходять на карту миттєво, тому не доводиться чекати їх перерахування кілька днів, як це зазвичай відбувається у банках.

Щоб отримати кредит без відмови, варто звернутись в українську фінансову компанію «Просто Кредит», яка пропонує гнучкі умови та вигідні ставки як для постійних, так і для нових клієнтів. Тут ви можете оформити договір у будь-який зручний для себе час і одразу дочекатись рішення та надходження коштів на банківську карту.

Яким вимогам має відповідати потенційний позичальник МФО?

Умови отримання кредитів у макрофінансових організаціях значно простіші, ніж у банках, та все ж певні вимоги до клієнтів у них є. До їх переліку входять такі:

  • відсутність заборгованостей перед компанією, до якої позичальник звертається;
  • наявність власної активної банківської картки, оформленої в одному з банків України;
  • платоспроможність;
  • можливість пред’явити ІПН та український паспорт для проходження процедури ідентифікації при першому зверненні.

Завдяки лояльності МФО отримати можна навіть кредити з поганою кредитною історією, а погасивши їх вчасно або раніше визначеного строку, поступово виправити її і покращити клієнтську репутацію.

На що звертати увагу при оформленні кредиту онлайн?

Оскільки всі документи та дані передаються через інтернет, важливо проявити максимальну уважність, заповнюючи анкету та вибираючи суму і період її повернення, щоб потім не виникало проблем.

Перш ніж офіційно укладати договір, необхідно уважно прочитати всі його пункти, звернувши особливу увагу на ті, де сказано про відсотки, строки повернення та можливі штрафи.

Якщо вас все влаштовує, поставте підпис – через декілька секунд гроші будуть на вашій карті.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×