Купити квартиру в Дніпрі

Крипто кредит онлайн – швидкий спосіб отримання грошей на мрію

5354

Час не стоїть на місці. А отже, технології отримання коштів вже давно пішли вперед, залишивши звичайні грошові позики далеко позаду себе.

Крипто кредит онлайн — процес швидкої та надійної тимчасової передачі права власності на певну кількість криптоактивів позичальнику в обмін на отримання процентних платежів або певної суми комісії.

Найчастіше дана операція проводиться через заздалегідь знайдені та перевірені платформи. Це такі централізовані або децентралізовані посередники, що виступають об’єднувальною ланкою між позичальником та кредитором.

У цього способу є безліч переваг. Вони вигідно виділяють такий варіант кредитування поміж інших компаній чи МФО. Найбільш розповсюдженими вважаються:

  • немає оцінювання клієнта за його кредитним рейтингом;
  • наявність високого ступеня доступності, на відміну від стандартних банківських позик;
  • легальність транзакцій, що проводяться.

Крипто кредит онлайн підійде для людей,  які не мають напрацьованої фінансової чи кредитної історії. Або в них відсутнє постійне офіційне джерело доходу. Саме такій категорії населення частіше за все дуже складно отримати позики у бажаному об’ємі.

Як отримати кредит?

Щоб скористатися послугою криптокредитування, треба зробити декілька послідовних кроків. Вони допоможуть мінімізувати вірогідність плутанини та зекономлять час на отримання певної суми позики. Компанія BitCapital пропонує для всіх охочих широкий спектр послуг на вигідних умовах без додаткових відсотків. Щоб скористатися оформленням кредиту, достатньо:

  • створити власний криптогаманець;
  • обрати суму, яка буде використовуватися у якості застави;
  • зареєструватися на сайті МФО;
  • обрати бажаний термін кредитування та модель погашення позики;
  • підписати договір.

Через 5-10 хвилин бажана сума коштів буде перерахована на криптовалютний гаманець. Користувач не обмежується у способах та варіантах використання отриманої позики. Її можна витрачати на такі речі, як:

  • сплата за навчання дитини, секцій чи гуртків;
  • придбання речей особистого вжитку;
  • купівля техніки, одягу.

Також позичальник з легкістю розрахується отриманими грошима за бензин чи зможе придбати певну кількість облігацій UACB.

Що треба враховувати при використанні крипто кредиту онлайн?

Слід зазначити, що при використанні такого способу отримання коштів варто звернути увагу на суму активів, яку позичальник надає кредитору згідно з підписаним договором. Як правило, вона становить від 70% до 100% від повної вартості кредиту. В залежності від обраної платформи, її надійності та медійності цей показник може сягати 150%. Для позичальника настільки високі показники стають мотивацією мінімізувати вірогідність невиконання зобов’язань.

У свою чергу, кредитор отримає гарантію та впевненість у тому, що він 100% поверне всю запозичену суму у повному об’ємі у зазначений термін. Такий лайфгак допомагає врегулювати наявне коливання ринку та зміну вартості активів, що є на гаманцях у клієнтів.

Співробітники компанії BitCapital з легкістю нададуть необхідний перелік інформації, допоможуть зорієнтуватися. Супорт працює цілодобово, то ж до кожного клієнта обирається індивідуальний підхід.

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу