Купити квартиру в Дніпрі

Кредит онлайн без відмов: що треба знати для отримання

Мікрофінансові організації лояльно ставляться до потенційних позичальників, висуваючи мінімальні вимоги. Але навіть вони періодично відхиляють заявки, причому причини можуть бути найрізноманітнішими: від помилки в анкеті до поганої кредитної історії.

Чому МФО відхиляють запити на фінансову допомогу та як отримати кредит онлайн без відмов розповідає Юшицин Максим – спеціаліст з фінансових питань сайту Finprom.net.

Які є основні умови для отримання кредиту онлайн без відмови

Основна мета мікрофінансових організацій – допомогти українським громадянам отримати гроші на картку для розв’язання фінансових питань, наприклад, придбання техніки, оплати послуг, перекредитування. МФО, на відміну від банків, здебільшого орієнтовані на видачу кредитів на невелику суму та період. Саме тому вони мають лояльніші вимоги до позичальників, враховуючи мінімальний пакет документів.

Для отримання кредиту онлайн кожен потенційний позичальник має відповідати наступним вимогам:

  • вікові обмеження – мінімальний вік складає 18 років (рідше 21 рік), а максимальний – 60-70 років;
  • базові вимоги – мобільний телефон, електронна пошта (не завжди потрібна), доступ в Інтернет;
  • документи – паспорт та ідентифікаційний код (ІПН);
  • отримання грошей – активна платіжна картка будь-якого банку України;
  • кредитна історія – відсутність безлічі відкритих кредитів та судових справ.

Як бачите, мікрофінансові організації менш формальні, ніж банківські установи. Вам потрібно лише зареєструватися на обраному сервісі (CreditPlus, CreditKasa, Moneyveo, Твоя Позика чи інший), заповнити коротеньку анкету та додати банківську картку. Після проходження стандартних етапів можна в будь-який момент подати заявку, а після схвалення – підписати кредитні документи та отримати гроші на картку.

Чому МФО відмовляють у видачі кредиту онлайн

Такі лояльні вимоги, проста та зрозуміла процедура отримання грошей в борг, але все одно люди періодично отримують відмову. Ми виділили наступні причини, чому мікрофінансові організації відмовляють в видачі кредиту онлайн:

  • порушення вікових обмежень – деякі люди не дотримуються базових вимог, особливо «обмеження за віком»;
  • різноманітні помилки – перевіркою анкет займається спеціалізована програма, яка при виявленні помилки моментально відхиляє заявки;
  • недостатня платоспроможність – нестабільний або низький дохід нерідко є причиною відхилення запиту на отримання грошей в борг;
  • жахлива кредитна історія – компанії відхиляють заявку при виявленні систематичного порушення термінів погашення платежів, великої кількості боргів або судових позовів.

Виходячи з вищевказаних пунктів, дуже просто зрозуміти основні правила, які допоможуть оформити кредити онлайн без відмов. До них відноситься хороша кредитна історія (в гіршому випадку – 1-2 порушення термінів виплат), дотримання обмежень за віком, детальне заповнення анкети та її перевірка на відсутність помилок, стабільний дохід.

Відсутність довіри через погану кредитну історію

МФО можуть схвалити заявку на видачу кредиту людині з поганою кредитною історією, але при умові поодиноких випадків невеликих порушень за попередніми договорами. Якщо компанія виявить систематичні порушення термінів погашення, велику кількість боргів або судових позовів, вона моментально відхилить заявку. Й тут діє зрозумілий принцип: помилку може допустити будь-хто, але якщо ці помилки стають систематичними, то давати такій людині гроші в борг надто ризиковано.

Кредит онлайн без відмов: що треба знати для отримання

Якщо вже колись порушили пункти кредитного договору в банківській установі або мікрофінансовій організації, рекомендуємо починати виправляти кредитну історію з короткострокових онлайн кредитів. Наприклад, Ви можете взяти кредит на невелику суму тривалістю 1-2 неділі та вчасно його погасити. Компанія передасть інформацію про успішне виконання зобов’язань в БКІ, що в свою чергу позитивно вплине на кредитну історію та рейтинг позичальника.

Висновки

Як бачите, мікрофінансові організації дають можливість отримати кредит онлайн без відмови, й це підтверджує високий середній відсоток схвалення заявок – 95-98%. Для цього достатньо уважно читати вимоги компанії до позичальників, особливо вікові обмеження, необхідні документи та кредитну історію. А також детально заповнювати анкету позичальника, вказуючи лише правдиву інформацію й уникаючи помилок. Так Ви зможете отримати кредит без відмови, а потім успішно вирішити свої фінансові питання та покращити кредитну історію.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×