Купити квартиру в Дніпрі

Коли вода шкідлива та як це виправити

hidrotek 800

Наше сьогодення диктує свої корективи, приводячи екосистему планети на межу катастрофи. Більшість захворювань пов’язані не тільки з поганою екологією, а й з низькою якістю води, адже водопровідні системи не здатні впоратися з очищенням так, як потрібно.

Поведінка людей на всіх континентах майже однотипна – відсутність поняття про економію водних ресурсів, їх забруднення викидами, використання техніки і зброї, що завдає непоправної шкоди довкіллю. І, звичайно ж, погіршує якість рідини, що ми використовуємо у побуті.

Як допомогти родині

Найпростіший вихід із ситуації – купити фільтри для води, йдеться не про звичайні глечикові фільтри чи насадки на кран. Адже, по суті своїй, вони лише тимчасово й частково допоможуть вирішити проблему наявності забруднень.

Фільтри для питної води Softis – ідеальний варіант для того, щоб раз і назавжди позбутися проблем із проточною водою, з таких причин:

  • один цикл очищення за кількістю готової рідини заміняє понад 100 глечиків із касетними фільтрами;
  • ціна на пристрій для видалення шкідливих речовин у компанії Softis, у співвідношенні із якістю обладнання, найкраща у своєму сегменті.
  • купити фільтри для питної води – позбавити себе головного болю за здоров’я родини, а також зекономити кошти як на постійні заміни касет глечиків-фільтрів, так і на візити до лікаря і прийом медикаментів, щоб позбавитися від чергового захворювання, спричиненого шкідливою рідиною.

Фільтри-глечики, хоч і дають просте вирішення питання очищення води, але воно не є повним, і кількість очищеної рідини обмежується місткістю ємності. Тоді як фільтр для питної води Softis забезпечує від трьох ступенів очищення великої кількості, адже вони встановлюються безпосередньо на труби водогону.

На перший погляд, може здатися, що ціна на фільтр для питної води висока і більшості людей вона недоступна. Але якщо уважно порахувати – скільки разів вам доводилося змінювати металічні прилади через корозію від проточної води? А як часто ви змушені звертатися до лікаря або самотужки лікуватися вдома від розладів роботи шлунково-кишкового тракту?

Коли вода шкідлива та як це виправити

Чому варто встановити фільтр?

Якщо ви таки підрахуєте всі витрати, що були пов’язані із заміною кухонного приладдя і обладнання, можливо, навіть виходом із ладу змішувача чи крана, а, тим більше власні чи сімейні проблеми зі здоров’ям – ви зрозумієте, що таке вкладення зробити просто необхідно. Життя і здоров’я дається лише один раз і про нього треба вчасно піклуватися.

Разом із фільтром для питної води Softis зробити це буде набагато простіше. Попередньо варто зробити аналіз рідини, щоб точно визначити її склад та виявити, який пристрій знадобиться для неї. В асортименті виробників можна знайти моделі для квартир та будинків, що допоможуть позбутися шкідливих речовин і заодно вберегти побутову техніку від накипу.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×