Купити квартиру в Дніпрі

Холдування: що це та якому бізнесу підходить?

Власники бізнесу мають різні можливості для того, щоб отримувати оплату від клієнтів. Один із способів — це використання відкладеного платежу із банківської картки замовника. Інша назва цього варіанту — холдування чи платіж у дві стадії, передавторизація.

У чому полягає суть холдування

При виборі такого способу оплата відбувається у кілька етапів:

  • клієнт робить замовлення та погоджується на оплату;
  • гроші на його карті заморожуються — тобто вони стають недоступними для покупця, але й не надходять на рахунок продавця;
  • коли продавець надає послугу (передає товар), заморожені кошти списуються на його користь.

Подібний інструмент можна підключити за посиланням https://interkassa.com/ru/holduvannya, на одному з надійних платіжних сервісів. Саме такі сервіси і є посередниками між клієнтами та компаніями, що надають послуги.

Переваги холдування

Цей варіант оплати має відразу кілька плюсів для бізнесу:

  • Миттєве підтвердження угоди. Ситуація, в якій у клієнта не виявиться грошей після надання послуги або передачі товару, у цьому випадку виключена.
  • Спрощена звітність. Усі скасовані транзакції у звітах відображати не потрібно. Якщо ж гроші відразу надійшли на рахунок продавця, а потім виникла необхідність скасування, все це потрібно буде відображати у документах, що значно ускладнить завдання бухгалтеру чи власнику бізнесу.
  • Швидкі та прості повернення коштів без необхідності сплачувати комісію. Гроші на рахунку клієнта просто “розморожуються” і все.
  • Можливість зарезервувати суму терміном до 30 днів. Це дає бізнесу великий запас — наприклад, для послуг із раннім бронюванням.
  • Підтвердження списання автоматичне або вручну — кожна компанія вибирає зручніше рішення.

Завдяки наявності спеціальних сервісів, підключення холдування займає мінімум часу. Усі основні завдання візьме на себе платіжний агрегатор.

Якому бізнесу підходить холдування

Цей варіант активно використовується в тих напрямках бізнесу, де є система бронювання, — наприклад, при оренді готелів та хостелів. А ще він дуже зручний для систем прокату, служб таксі, сервісів з доставки їжі, туристичних операторів та багатьох онлайн-магазинів. Варто лише один раз використати цю можливість, переконатися у її перевагах — і вже не буде жодного сенсу від неї відмовлятись. 

Холдування — це зручний, гнучкий і надійний фінансовий інструмент, який буде корисним для бізнесу в різних ситуаціях.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×