Купити квартиру в Дніпрі

Камелія – квітка мрії

Камелії асоціюються з елегантністю та вишуканістю, їх краса вшановується в образотворчому мистецтві, літературі та культурі протягом століть. Ці квіти мають акуратні пишні голівки з симетрично розташованими пелюстками, які зовні можна порівняти, а інколи навіть і сплутати з трояндами.

Проте, якщо купити троянди нескладно майже будь-де та будь-коли, про камелію такого точно не скажеш, адже ця квітка доволі незвичайна і продається вона не скрізь.

Мати в своєму каталозі вишукану красуню – справа честі квіткового магазину зі сталою позитивною репутацією. Чудовим прикладом є київська Украфлора, в асортименті якої завжди знайдеться камелія, при тому в декількох сортових, колірних та розмірних варіаціях. Як же зробити правильний вибір? Читайте далі.

Поради щодо придбання камелій

Якщо ви плануєте додати ці квіти у свою домашню колекцію, слід знати, що:

  • Камелії бувають різних видів та сортів, кожний з них має унікальні характеристики. Вибирати їх потрібно з урахуванням наявного мікроклімату (температури, вологості) та освітлення, або штучно створювати для них рекомендовані умови, головніша з яких – прохолода під час цвітіння.
  • Однією з переваг камелій є різноманітність кольорів – від білого до яскраво-рожевого та червоного та всі варіанти між ними, а також двокольорові акварельні забарвлення. Подумайте про змішування різних кольорів та сортів, дослідіть кращі, найбільш вдалі поєднання.
  • Відомо, що камелії ефектніше виглядають у групі. Якщо ви вже маєте ці квіти у своїй колекції, створіть їх каталог із якісними фото. Це допоможе вам візуалізувати майбутні ансамблі, тобто віртуально комбінувати власні рослини з тими, що плануєте купити.
  • Камелії – досить вразливі створіння, отже робіть їх вибір у компанії з хорошою репутацією. Тільки так ви можете бути переконаним, що отримуєте здорові, перспективні для вирощування екземпляри, вільні від хвороб та шкідників.
  • Камелії бувають доволі дорогими, особливо якщо це рідкісні або незвичайні сорти. Однак є спосіб отримати омріяну квітку недорого – шукайте у продажу зовсім юні рослини. Також розгляньте можливість вирощування камелії з насіння, хоча це займе більше часу, аби дочекатися цвітіння.
  • Щоб виявити найкращі ціни, треба порівняти їх у різних джерелах. Слідкуйте за розпродажами, знижками та акціями. У деяких продавців ціна також знижується, якщо купувати рослини дрібним оптом. У цих випадках та при наявності достатнього асортименту, виникає додаткова можливість – придбати готовий ансамбль різноманітних камелій одночасно.

Перегляньте каталог Ukraflora, саме там ви отримаєте можливість придбати здорову, міцну рослину з чудовими перспективами для подальшого самостійного вирощування.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×