Купити квартиру в Дніпрі

Якою поштою краще відправити посилку в США?

0 02 05 95be44a6d6f07569bcae2874d2029b6b04b6a98873872a16c7637da2cf3c8195 491b959071236730

Маєте родичів чи друзів у Сполучених Штатах Америки? Хочете потішити їх хорошою посилкою? Тоді, однозначно, ви розмірковували над тим, в який спосіб цю посилку можна туди відправити. Бо є хочеться, що вона доїхала цілою і неушкодженою – швидко і надійно, без всілякої халепи.

Та перш ніж пакувати коробку і дізнаватися вартість посилки в США, варто визначитися зі способом її відправки. А точніше – яка служба здатна зробити надійно, якісно та швидко.

Ясна річ, варіантів може бути безліч, утім, завжди хочеться найкраще рішення. Воно таки є – служба міжнародної експрес доставки SkladUSA, яка має багатий досвід у цій справі, відтак може стати максимально вдалим рішенням, яке виправдає всі ваші очікування.

Отже, чому ж варто довірити доставку посилки в США саме цій компанії. Наведемо кілька аргументів «за».

Багатий досвід

Компанія працює на ринку міжнародних доставок вже не перший рік, відтак може впевнено гарантувати високу якість надання послуги, що раз є дуже важливим моментом.

До того ж тривала робота в цьому сегменті є свідченням того, що служба доставки є стабільною, надійною, відповідально підходить до взятих на себе зобов’язань

Оперативна доставка

Якщо ви хочете відправити посилку в США і щоб вона дійшла до адресата за максимально короткий відтинок часу, SkladUSA – саме те що вам потрібно. До прикладу, якщо обрати доставку «Експрес», посилка прибуде в Америку за 4-5 робочих днів, навіть коли ви віддали перевагу тарифу «Економ», доставка буде виконана протягом семи днів.

Оптимальна цінова політика

Ви оплачуєте за доставку посилки в США, так би мовити, розумну вартість, оминаючи всілякі передплати та інші непорозуміння. Крім того, на сайті компанії є спеціальний калькулятор, з допомогою якого можна розрахувати приблизну вартість послуги, вказавши:

  • Адресу призначення;
  • Параметри посилки – вагу, розміри.

Це дозволить вам зробити розрахунки, щоб орієнтуватися, в яку вартість обійдеться відправлення посилки.

Та будьте певні: з SkladUSA доставка посилок з України в США стане для вас дуже вигідною справою, де ви чітко бачите за що і скільки в платите, тобто без якихось підводних каменів.

Разом з тим варто згадати і високу надійність. Це означає, що ви можете впевнено і без побоювання надсилати посилки в США, адже все доїде в чітко визначені терміни.

Маєте намір відправити посилку за океан? Не витрачайте час на пошуки способів, як це зробити, коли під рукою є завжди SkladUSA – це надійна експрес доставка, якою ви буде цілком задоволені.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×