Купити квартиру в Дніпрі

Які засоби вибрати для шкіри обличчя: доглядові стартові набори та їхні переваги

345

Доглядова косметика дає помітний результат лише тоді, коли її підібрали правильно. Наприклад, якщо потрібно зняти запалення або зменшити видимість зморшок, необхідно користуватись засобами, призначеними для вирішення саме цих задач.

Впоратись із різними проблемами та забезпечити якісний догляд за шкірою обличчя допомагають продукти INSTYTUTUM. Заснований у 2014 році бренд співпрацює з досвідченими швейцарськими вченими, які займаються розробками косметичних інновацій у сфері догляду за шкірою.

Щоб зрозуміти, чи підходять вам засоби, що пропонує бренд, можна купити пробники косметики або стартовий набір і перевірити на практиці їхню дію. Такий формат зручний у тих випадках, коли ви не знайомі з його продуктами або хочете спробувати щось новеньке з асортименту.

Які стартові набори косметики пропонує INSTYTUTUM

У каталозі на сайті компанії ви знайдете декілька варіантів стартер-паків для різних потреб шкіри. До переліку входять такі:

  • Антизапалення — набір розрахований на одноденну програму догляду і призначений для зменшення запалень та візуального звуження пор. Найкраще підходить для проблемної шкіри з висипаннями.
  • Зволоження і відновлення — насичує шкіру вологою та допомагає її утримувати. Відновлює та зміцнює пошкоджений під впливом зовнішніх чинників захисний бар’єр і підтримує баланс мікробіому. Підходить для чутливої шкіри. Після використання сироватки та кремів, які входять у набір, почервонінь стає менше або вони зникають.
  • Базовий догляд — стартер-пак містить саше із сироваткою (у її складі є вітамін С), зволожувальним крем-гелем із чотирма типами гіалуронової кислоти (для насичення шкіри вологою) і пілінгом, який розгладжує зморшки й вирівнює тон.
  • Антиейдж та антипігментація — тут представлені засоби, які омолоджують шкіру, освітлюють її та попереджають появу нових зморшок, одночасно зменшуючи вираженість уже наявних. У наборі є саше з кислотним тонером, двома видами сироватки (з ретиноїдом та вітаміном С), а також відновлювальним кремом.

Для зони навколо очей є пробники крему та сироватки, які призначені для догляду за ніжною шкірою повік. Засоби допомагають впоратися з набряками, зморшками й темними колами.

Плюси користування стартер-паками

Основною перевагою таких наборів є можливість спробувати засіб і відчути, наскільки він підходить конкретній шкірі, не витрачаючи на це багато коштів. До того ж у пакетах декілька продуктів, тож можна побачити, як вони взаємодіють між собою.

Стартові набори  — це зручно, економно і практично. Замовте і переконайтеся самі.

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу